Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Χαλκίδα: Εφιάλτης για σερβιτόρα - Οι προθέσεις του πυροσβέστη δεν ήταν αθώες...

Η νεαρή σερβιτόρα παγιδεύτηκε επειδή όπως είπε στους αστυνομικούς, ο πυροσβέστης ήταν φίλος του πατέρα της...


Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μία 28χρονη κοπέλα στην Χαλκίδα, που εργάζεται σαν σερβιτόρα σε γνωστή καφετέρια της πόλης. Όπως καταγγέλνει, ο 45χρονος πυροσβέστης επισκέφθηκε την καφετέρια πριν λίγα βράδια και έμεινε εκεί μέχρι το ξημέρωμα.

Την ώρα που σχόλαγε η 28χρονη, προθυμοποιήθηκε να την πάει στο σπίτι της, το οποίο βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από την Χαλκίδα και εκείνη δέχτηκε. "Τον εμπιστεύτηκα καθώς ήταν φίλος του πατέρα μου" λέει η νεαρή σερβιτόρα, αλλά ο 45χρονος την ώρα της διαδρομής έστριψε ξαφνικά σε ερημική τοποθεσία και τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης για την νεαρή κοπέλα.

Σύμφωνα με το eviazoom, αφού πάρκαρε ψηλά στην ερημιά, κλείδωσε το αυτοκίνητο και άρχισε να της σκίζει τα ρούχα, χτυπώντας της στην συνέχεια στο κεφάλι. Ακολούθησε πάλη αλλά η 28χρονη κατάφερε στο τέλος να ξεφύγει, πείθοντας τον πυροσβέστη να την πάει στο σπίτι της για να κάνουν εκεί έρωτα.

Μόλις μπήκαν στην πολυκατοικία άρχισε να φωνάζει και ο 45χρονος εξαφάνισθηκε, ενώ μετά από λίγη ώρα πήγε στην Ασφάλεια Χαλκίδας μαζί με τον πατέρα της, για να καταγγείλει το γεγονός. Οι αστυνομικοί αναζητούν δράστη, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και ξυλοδαρμό.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...