Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Ε.ΠΑ.Μ.: Ο Δημήτρης Καζάκης στη Χαλκίδα

To Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο Χαλκίδας δηλώνει τη συμπαράστασή του στους απολυμένους και εργαζόμενους στα Τσιμέντα Χαλκίδας, τη Νεοσέτ, την Σέλμαν, την ΙΝΤΕΡΚΕΜ, τον Τσαούσογλου που έχουν προχωρήσει σε κατάληψη του μεγάρου Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

Το Ε.ΠΑ.Μ. Χαλκίδας στέκεται αλληλέγγυο στους εργαζόμενους που έχουν περιέλθει σε καθεστώς εργασιακής ομηρίας. Το Ε.ΠΑ.Μ. επιμένει πως ο μόνος δρόμος για την ανατροπή των αντιλαϊκών πολιτικών περνάει από τις λειτουργικές καταλήψεις, ως πρώτο βήμα για τη Γενική Πολιτική Απεργία.

Δείχνοντας άμεσα την συμπαράστασή του Ε.ΠΑ.Μ. την Πέμπτη 12/9/2013 στις 11 π.μ. θα βρίσκεται στη Χαλκίδα ο Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης μαζί με άλλα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας για να μιλήσει στους εργαζομένους για τη σημασία και τα οφέλη της λειτουργικής κατάληψης, με στόχο τον γενικό ξεσηκωμό.

Όλοι μαζί θα δώσουμε  αγώνα για την υπεράσπιση του  δικαιώματος στην εργασία. Καλούμε τους εργαζόμενους όλης της Εύβοιας , τους απολυμένους και τους άνεργους, σε κοινό μέτωπο δράσης και αλληλεγγύης κόντρα στις μνημονιακές πολιτικές που έχουν μετατρέψει την Εύβοια σε νησί ανέργων.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...