Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Από το τζόκινγκ στο Νοσοκομείο: Του επιτέθηκε αγέλη αδέσποτων σκύλων

Πήγε να κάνει τζόκινγκ, για να αθληθεί και του βγήκε ...ξινό, αφού δέχτηκε επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων, η οποία τον έστειλε στο Νοσοκομείο. Ο λόγος για 40χρονο Χαλκιδέο, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο πόδι.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου 24 Αυγούστου στον παραλιακό χωματόδρομο, κάτω ακριβώς από τα γήπεδα τένις στη Λιανή Άμμο, όπου ο 40χρονος έκανε τζόκινγκ.

Ξαφνικά βρέθηκε αντιμέτωπος με μία αγέλη αδέσποτων σκύλων, η οποία του επιτέθηκε. Στην προσπάθειά του να αμυνθεί ο 40χρονος έδωσε μία δυνατή κλωτσιά σε ένα από τα σκυλιά και στην προσπάθεια αυτή έπαθε τη ζημιά.

Ένιωσε ένα δυνατό πόνο στο πόδι, τον οποίο αρχικά δεν αξιολόγησε ως κάτι σοβαρό, αλλά όσο η ώρα περνούσε και ο πόνος δεν υποχωρούσε αναγκάστηκε να πάει στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Εκεί του έγινε ακτινολογικός έλεγχος, από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κάταγμα σε τρία διαφορετικά σημεία, στο κουντεπιέ του ποδιού του, όπου του τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας και του συνεστήθη πλήρης ακινησία για μία εβδομάδα.


egnomi.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...