Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Εργατικό Κέντρο: Ο ΓΑΛΗΝΟΣ ξεπουλά τα καταστήματά του...

"Συνεχίζοντας  την πρακτική της απαξίωσης των θεσμών και της ίδιας της συντεταγμένης πολιτείας, οι υπεύθυνοι από τα Σ/Μ ΓΑΛΗΝΟΣ δεν παρευρέθηκαν σε κάλεσμα της Επιθεώρησης Εργασίας, όπου είχε προσφύγει το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, με αίτημά του προς συζήτηση για το θέμα: επιβολή συστήματος εκ περιτροπής απασχόλησης  στο προσωπικό 2η φορά".

Αυτά αναφέρονται σε ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και επισημαίνει:

"Από την άλλη, κατά πληροφορίες, ξεπουλάνε τα καταστήματά τους, την ίδια ώρα που περιμένουν την απόφαση για το άρθρο 99 και χρωστάνε εκατομμύρια ευρώ στους εργαζόμενους, ασφαλιστικά ταμεία, εφορία, ΔΕΗ κ.λ.π..

Οι ύποπτες και αδιευκρίνιστες συναλλαγές αφήνουν εκτεθειμένους όλους  τους προαναφερόμενους κατά  το πόσο θα εισπράξουν τα οφειλόμενά τους.

Η πολιτεία οφείλει να διατάξει διερεύνηση  των τεκταινόμενων και για την προστασία του δημόσιου συμφέροντος.

Η ασυδοσία των μεγαλόσχημων εργοδοτών και η κερδοσκοπία τους  ενάντια στους εργαζόμενους και στο κράτος πρέπει να σταματήσει άμεσα, εάν θέλουμε να έχουμε μία ευνοούμενη πολιτεία που σέβεται τον εαυτό της.

Καταθέτοντας λοιπόν ένα κατάπτυστο υπόμνημα  όπου απαξιώνει και τους δύο φορείς ταυτόχρονα η επιχείρηση «ΕΥΒΟΙΑ ΜΑΡΚΕΤ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ» συνεχίζει το έργο της γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της όλους.

Για άλλη μια φορά επιβάλει παράνομα εκ περιτροπής απασχόληση στο προσωπικό μονομερώς, χωρίς να κρατήσει ούτε καν τα προσχήματα.

Για το Εργατικό Κέντρο Ευβοίας"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...