Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013

Γέμισε ποδήλατα και Αυτοκίνητα Αντίκες η Παραλία ΚαρύστουΓέμισε ποδήλατα και Αυτοκίνητα Αντίκες η Παραλία Καρύστου.  Δεκάδες οι συμμετοχές στην Ποδηλατοδρομία με την διάθεση και το κέφι μικρών και μεγάλων να ξεχειλίζει

Έξαλλου το πιο σημαντικό όπως αναφέρουν και διεκδικούν οι διοργανωτές αυτών των εκδηλώσεων, και σε αυτήν η πανελλαδική Ποδηλατοπορεία, δεν είναι μια ποδηλατόβολτα. 

Είναι πράξη συλλογικής διεκδίκησης της ποδηλατικής κοινότητας για το αυτονόητο. Την εφαρμογή του Κ.Ο.Κ, το περιορισμό του I.X, την προώθηση του ποδηλάτου ως μέσου μαζικής μεταφοράς. Τόπο, και ελεύθερο δρόμο στο ποδήλατο λοιπόν! 

Στο Εαρινό Ράλι …από τα παλιά που ξεκίνησε στα Ν. Στύρα το πρωί του Σαββάτου, γέμισε την παραλία με αυτοκίνητα- αντίκες και αναμνήσεις και το κόσμο να τα θαυμάζει και να εντυπωσιάζεται. 

Αναμφίβολα τα Κλασικά αυτά αυτοκίνητα, δημιούργημα διαφορετικών εποχών, αντιλήψεων και αισθητικής,...εκπέμπουν έντονα τη δική του ξεχωριστή αύρα. Γι' αυτό και αγγίζουν με ιδιαίτερο τρόπο τους ρομαντικούς ιδιοκτήτες τους, ή συλλέκτες τους, και το κόσμο που τα αντικρίζει. Δείτε φωτογραφίες από τον φωτογραφικό φακό της Σοφίας Κολλια
LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...