Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Ο Αναγνωστάκης με το Σωματείο της ΛΑΡΚΟ και εργαζομένων στις Φυλακές


Ο βουλευτής Εύβοιας Δημήτρης Αναγνωστάκης στο πλαίσιο συναντήσεων με τοπικούς φορείς, για ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, συναντήθηκε  σήμερα, Δευτέρα 20 Μαΐου, με το προεδρείο  του Σωματείου εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ.

Ο πρόεδρος Θωμάς Τάσος, ο αντιπρόεδρος Μίτζελος Γιάννης και το μέλος του Δ.Σ. Ραπτάκης Θανάσης, ενημέρωσαν για τις τελευταίες εξελίξεις, σχετικά με την πορεία της εταιρίας και ζήτησαν το συντονισμό της δράσης, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τρέχοντα θέματα των εργαζομένων.

Στη συνέχεια ο βουλευτής συναντήθηκε  με τον Διευθυντή του σωφρονιστικού καταστήματος Χαλκίδας κ. Αθανασίου Σπύρο και τους εκπροσώπους των εργαζομένων κ. Κωστίκα Γιώργο και Μανούσο Ζήση, για το ζήτημα μετεγκατάστασης των φυλακών.

Η αντιπροσωπεία ενημέρωσε σχετικά  με την πορεία του θέματος καθώς  και για την ιδιαίτερη ευαισθησία του Μητροπολίτη Χαλκίδος να ανταποκριθεί στην παραχώρηση επιπλέον έκτασης, προκειμένου να υπάρξουν οι απαραίτητες εγκρίσεις για την ανέγερση νέου σωφρονιστικού καταστήματος.

Από την πλευρά του ο βουλευτής  δεσμεύτηκε για παρακολούθηση της  διαδικασίας καθώς και για  άσκηση πίεσης προκειμένου να συνεδριάσει  η αρμόδια επιτροπή του υπουργείου Δικαιοσύνης.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...