Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Αναγνωστάκης: Παρακαταθήκη για τις μελλοντικές κυβερνήσεις η συνεργασία κομμάτων

Ο Βουλευτή Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Αναγνωστάκης Δημήτρης παραβρέθηκε σε πάνελ που συμμετείχαν οι: κ. Γ. Μιχελάκης από την ΝΔ, κ. Παπαδημούλης Δ. απο τον Συριζα ΕΚΜ και ο κ. Ν.Μαριάς από τους Ανεξάρτητους Έλληνες– στην εκπομπή ΝΕΤ το Σαββατοκύριακο, σήμερα 26/01/2013. 

Κατά την διάρκεια της παρουσίας του, δήλωσε για το θέμα της πολιτικής επιστράτευσης πως ήταν μια ακραία επιλογή ενώ δεν είχαν εξαντληθεί τα περιθώρια διαλόγου. Όταν η κοινωνία δοκιμάζεται, πολιτικές πυγμής δεν διευκολύνουν την ανεύρεση λύσεων. Θα μπορούσε να αναζητηθεί λύση εντός του ενιαίου μισθολογίου και με βάση της συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Αναφορικά με την επίτευξη της προγραμματικής συμφωνίας των κομμάτων της κυβέρνησης ο κ. Αναγνωστάκης δήλωσε πως τώρα το έδαφος είναι πιο πρόσφορο για  την επιδίωξη των στόχων της προγραμματικής συμφωνίας αλλά και για την  διεύρυνση της κουλτούρας συνεργασιών  που θα μείνει ως παρακαταθήκη για τις μελλοντικές κυβερνήσεις.

Τοποθετούμενος σχετικά με το θέμα της φοροδιαφυγής και φοροαποφυγής, ο Βουλευτής δήλωσε πως η Δημοκρατική Αριστερά έχει καταθέσει ολοκληρωμένες προτάσεις για το συγκεκριμένο θέμα και αναμένει τις εξαγγελίες του Υπουργείου Οικονομικών για την υλοποίηση και εφαρμογή της μεταρρύθμισης του φορολογικού συστήματος.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...