Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις δημοσίων υπαλλήλων στη Χαλκίδα

Ξεκίνησαν από σήμερα και τις αποφάσισε το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ...
Συγκλήθηκε έκτακτα και συνεδρίασε την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ Εύβοιας, που απαρτίζεται από τα Διοικητικά συμβούλια όλων των Σωματείων-μελών του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ. Στην διαδικασία παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας Στέφανος Μπασινάς.

Θέμα της συνεδρίασης ήταν η οργάνωση των κινητοποιήσεων που έχει προκηρύξει για την Τρίτη και Τετάρτη, 6 και 7 Νοεμβρίου οι ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο.

Το Νομαρχιακό συμβούλιο αποφάσισε να συμμετάσχει σε όλες τις κινητοποιήσεις, από κοινού με το Εργατικό Κέντρο, που είναι οι εξής:

1. Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας, από κοινού με το Εργατικό Κέντρο, την Τρίτη 6 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας στην οδό Χαϊνά. Θα ακολουθήσει πορεία προς το κέντρο της πόλης.

2. Συνέντευξη τύπου των Προέδρων των σωματείων του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα του νομού, στην αίθουσα του Διοικητηρίου, την ίδια μέρα στις 10 το πρωί.

3. Συμμετοχή όλων των εργαζομένων στη κεντρική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου .

Λεωφορεία για την μεταφορά των συναδέλφων θα αναχωρήσουν την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, στις 4 το απόγευμα, από την περιοχή του Βούρκου.

Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, καλεί όλους τους εργαζόμενους να στηρίξουν αυτή την καθοριστική 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση και τις δράσεις των συνδικάτων σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...