Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Γεωργακόπουλος: Σε ρωτώ λοιπόν κύριε Αντώνη Κούκουρα, πού εργάζεσαι;

Ο Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων Δήμου Χαλκιδέων και μέλος της διοίκησης της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Δημήτρης Γεωργακόπουλος δίνει σκληρή απάντηση στον Αντώνη Κούκουρα, μέλος της συντονιστικής του ΠΑΜΕ και της Διοίκησης του εργατικού κέντρου για τα όσα είπε εναντίον του  στη χθεσινή του ομιλία στην Πλατεία Αγοράς.

"Βρήκε την στιγμή ο κ. Αντώνιος Κούκουρας, μέλος της συντονιστικής του ΠΑΜΕ και της Διοίκησης του εργατικού κέντρου, να τα βάλει με τους συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ.

Από το βήμα της χθεσινής συγκέντρωσης στην πλατεία αγοράς κατηγόρησε τον υπογράφοντα προφανώς ότι στον Δήμο Χαλκιδέων “επιλέγουν την κατάληψη σαν μορφή πάλης για να κάθονται μέσα στους χώρους δουλειάς και να παίρνουν το μεροκάματο”.

Ψέμματα, ψέμματα, ψέμματα. Φθηνά και άθλια ψέμματα.

Κανένα μεροκάματο. Ο ι εργαζόμενοι του Δήμου Χαλκιδέων με ομόφωνη απόφαση της Γενικής τους συνέλευσης είναι σε απεργία και κατάληψη όλων των δημοτικών χώρων από την Δευτέρα το πρωί με απόλυτη επιτυχία και πληρώνουν με ταξική περηφάνια το οικονομικό κόστος αυτής της επιλογής

Αντί το ΠΑΜΕ να χαιρετίσει αυτόν τον αγώνα επιχειρεί να τον συκοφαντήσει.

Κάνει ότι μπορεί να τον αποδυναμώσει, να τον διασπάσει, να σπείρει τα ζιζάνια της κομματικοποίησης του συνδικαλισμού και της απαξίωσης των αιρετών εκπροσώπων τους.

Σε ρωτώ λοιπόν κύριε Αντώνη Κούκουρα, πού εργάζεσαι;
Ποιός είναι ο εργοδότης σου;
Ποιός σου κρατάει εσένα το μεροκάματο της απεργίας;
Από ποιόν κινδυνεύεις να απολυθείς;
Από ποιόν κινδυνεύεις να μπεις στην εφεδρεία;
Μήπως είσαι επαγγελματικό στέλεχος του κόμματος;
Επειδή η πόλη μας είναι μικρή και γνωριζόμαστε καλά ξέρουμε ότι δεν δουλεύεις πουθενά.

Πρέπει να ξέρεις όμως αυτόκλητε τιμητή των πάντων ότι με αυτά που λες εκθέτεις και τους συντρόφους σου, που έχουν εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο της Δ.Α.Σ. στο Δ.Σ. του σωματείου μας, οι οποίοι προς τιμήν τους ήταν πρωτοπόροι σε όλες τις αποφάσεις και τις δράσεις που κάναμε.

Ενδεχομένως να σου φέρουν και τα εκκαθαριστικά τους με τις περικοπές.

Μέχρι εδώ σου απαντώ προσωπικά αλλά δεν τελειώσαμε, τελειώσανε μόνον οι ανοχές στην συκοφαντία και την λάσπη. Θα σου απαντήσουν και οι εργαζόμενοι με τους αγώνες και την ψήφο τους.

Οψόμεθα.

Δημήτρης Γεωργακόπουλος
πρόεδρος σωματείου εργαζομένων Δήμου Χαλκιδέων και μέλος της διοίκησης της ΠΟΕ- ΟΤΑ"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...