Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Χρυσαυγίτης προπηλάκισε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή

Επίθεση κατά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλικής Κατριβάνου, εξαπέλυσε στο προαύλιο της Βουλής ο βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο Αθήνας Πέτρο Κωνσταντίνου και τον πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας Τζαβέντ Ασλάμ, μετά το χθεσινό Αντιρατσιστικό συλλαλητήριο μπήκαν στη Βουλή για την επίδοση σχετικού ψηφίσματος στον πρόεδρο της Βουλής Ε.Μειμαράκη.

Κατά την έξοδο τους από τους κοινοβούλιο και ενώ βρίσκονταν ακόμη στο προαύλιο της βουλής δέχτηκαν τη βίαιη επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Κουκούτση, ο οποίος αφού όρμηξε εναντίον των κ.Ασλάμ και Κωνσταντίνου, προπηλάκισε και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που παρενέβη.

Εντύπωση προκαλεί όμως και η αντίδραση των αστυνομικών της βουλής που παρατηρούσαν ατάραχοι τον Χρυσαυγίτη τραμπούκο βουλευτή να επιτίθεται σε βουλευτή και δημοτικό σύμβουλο, ενώ ενήργησαν μόνο ο όταν ο Κουκούτσης επιχείρησε να χτυπήσει τη Βασιλική Κατριβάνου.

Σε δηλώσεις της στο alterthess.gr η κ.Κατριβάνου κάνει λόγο “για βία από την πλευρά της Χρυσής Αυγής που δεν γνωρίζει όρια”, για να συμπληρώσει ότι “είδαμε ότι ακόμη και μέσα στο Κοινοβούλιο οι Χρυσαυγίτες με θράσος βάλλουν εναντίον όλων”.

 tvxs.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...