Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Τι αποφάσισε χθές το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας Κύμης

Την Τετάρτη  22  Αυγούστου  2012  και ώρα 11.00   στο χώρο συνεδριάσεων  Ιππ. Βάχλα 14, 1ος όροφος, συνεδρίασε  του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης και έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις  :

1.  Να προκαλέσει συνάντηση την 29 Αυγούστου 2012 στο χώρο συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης και ώρα 12.00, στην οποία θα συμμετέχουν:α. Ο Πρόεδρος της Δ. Κ. Κύμης
β. Ο Αντιπρόεδρος της Δ. Κ. Κύμης και αρμόδιος για θέματα Παραλίας Κύμης.
γ. Ο Αντιδήμαρχος και αρμόδιος για θέματα ακτών κ. Κόκκος Γεώργιος.
δ. Η Αντιδήμαρχος Ενότητας Κύμης κ.Μπάτσα Αρετή
ε. Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου
στ. Εκπρόσωπος του Ε.Ε.Β.Ε. Κύμης & Περιχώρων
προκειμένου πραγματοποιηθεί ανταλλαγή απόψεων  επί των παρακάτω θεμάτων :α.  Καθαριότητα Λιμανιού
β.  Φωτισμός.
γ.  Ύδρευση.
δ.  Αφοδευτήρια Λιμανιού.
ε.  Κίνηση Οχημάτων εργοταξίου.
στ. Ακτές Λουομένων.
ζ.   Ενδεικτικές Πινακίδες.
η.  Παιδικές Χαρές.
θ.  Έλεγχος Κυκλοφορίας.
2. Να διαβιβάσει το αίτημα του κ. Δημά Δημητρίου περί τοποθετήσεως εμποδίων στάθμευσης εμπρός από την επιχείρησή του, στην Επιτροπή ποιότητας Ζωής του Δήμου, με ανάλογη εισήγηση.3.Να εγκρίνει την εισήγηση του Προέδρου της Δ.Κ.Κύμης για την υποβολή προτάσεων προκειμένου συνταχθεί πρακτικό κοστολόγησης χρήσης πεζοδρομίων και πλατειών με σκοπό την παρουσίαση για έγκριση στην επόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου.4.Να εγκρίνει την πρόταση του Προέδρου για διερεύνηση της δυνατότητας    για ανάθεση σε Γραφείο Τελετών της συντήρησης, λειτουργικότητας, φύλαξης και καθαριότητας του Δημοτικού Νεκροταφείου  Εισοδίων της Παναγίας Κύμης και  υποβολή προτάσεων στη επομένη συνεδρίαση του Συμβουλίου.
Τέλος ο Πρόεδρος του Συμβουλίου, ευχαρίστησε τους Αντιδημάρχους κ. Μπάτσα Αρετή και κ.Κόκκο Γεώργιο, που ενημέρωσαν το Συμβούλιο της Δ.Κ.Κύμης για θέματα της αρμοδίοτητάς τους.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...