Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

«Ιφιγένεια η εν Αυλίδι» στο θέατρο "Αυλιδείας Αρτέμιδος"

 Το Δ.Σ του θεάτρου Χαλκίδας έκανε την επίσημη παρουσίαση του θεάτρου "Αυλιδείας Αρτέμιδος" στον όρμο μικρό βαθύ Αυλίδας απέναντι από τις εγκαταστάσεις ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ.

Παράλληλα ανακοινώθηκε  το πρόγραμμα παραστάσεων του θεάτρου Χαλκίδας με το δράμα του Ευριπίδη «Ιφιγένεια η εν Αυλίδι», στις 13, 14, 15, 20,21 και 22 Ιουλίου στις 9 μ.μ. και στις 3 Αυγούστου στις 8.30 μ.μ.

Παράλληλα ανακοινώθηκε  η πρόκριση και συμμετοχή του θεάτρου Χαλκίδας στα  "Αισχύλεια 2012" του δήμου Ελευσίνας καθώς και η  παρουσίαση των χορηγών.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε η πρόεδρος του Θεάτρου Ζωή Λιβανίου η οποία ανέφερε τις δυσκολίες που συνάντησαν μέχρι να πραγματοποιηθεί η παράσταση στον συγκεκριμένο χώρο, αλλά ευχαρίστησε θερμά όλους και όλες που συμμετείχαν για την πραγματοποίηση του στόχου τους!

Με τη σειρά του ο σκηνοθέτης Γιώργος Σμπυράκης αναφέρθηκε στις άπειρες αιτήσεις που χρειάστηκαν για να δοθεί το «οκ» για τις παραστάσεις ενώ τόνισε ότι το έργο αυτό διαδραματίζεται στον φυσικό του χώρο.

Η αρχιτέκτονας και αρωγός της προσπάθειας αυτής Μαίρη Μουρσελά, ευχαρίστησε μεταξύ άλλων και την αρχαιολόγο Αμαλία Καραπασχαλίδου για την για τις πληροφορίες που έδωσε στους συντελεστές της παράστασης, σχετικά με το χώρο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...