Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Σάλος με ρατσιστικό σχόλιο της Βούλας Παπαχρήστου - Την έδιωξαν από τους Ολυμπιακούς

Μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει η ρατσιστική ανάρτηση στο twitter της Ελληνίδας πρωταθλήτριας του τριπλούν, Βούλας Παπαχρήστου.

H αθλήτρια έγραψε: «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!».

Ηδη στα social media έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων και μάλιστα είναι πολλά τα μηνύματα εκείνων που ζητούν από την ελληνική ολυμπιακή επιτροπή να μην επιτρέψει στην Παπαχρήστου να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι έντονες διαμαρτυρίες έχουν προβληματίσει την Ολυμπιακή Επιτροπή που αποφάσισε να την αποκλείσει από την ολυμπιακή αποστολή.

Δείτε την ανάρτηση που προκάλεσε σάλο:

Με δηλώσεις που έκανε στο Contra.gr η  Βούλα Παπαχρήστου τόνισε:

"Δεν είχα καμία πρόθεση να μειώσω κανέναν. Σέβομαι όλους τους ανθρώπους και όλες τις φυλές. Δεν έχω καμία σχέση με την πολιτική. Εγώ ασχολούμαι μόνο με τους αγώνες. Το είδα κάπου αναρτημένο αυτό το σχόλιο και το ανέβασα κι εγώ".

Λίγο αργότερα και μετά τον καταιγισμό αρνητικών σχολίων στο προφίλ της από χρήστες που την "ακολουθούν", η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ζήτησε συγγνώμη και μέσω Twitter, από όπου άλλωστε ξεκίνησαν όλα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...