Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Πασίγνωστος παίκτης reality μπλεγμένος στο διπλό φονικό της Κρήτης!

Ο παίκτης που είχε ανακηρυχτεί νικητής στο reality, είναι ένας από τους τρεις δράστες που αναζητά η Ασφάλεια Ηρακλείου, για τη διπλή δολοφονία στον Προφήτη Ηλία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, εις βάρος του νεαρού Κρητικού έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και αστυνομικοί τον αναζητούν σε όλο το νησί προκειμένου να τον φέρουν μία ακόμη φορά αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη, αφού έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές. Ο πασίγνωστος παίκτης reality αναζητείται από την αστυνομία με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας.

Ο καταζητούμενος μετά από τη συμμετοχή του στο reality είχε πάρει μέρος ως κομπάρσος σε ταινία σπουδαίου Έλληνα σκηνοθέτη, που κέρδισε κοινό και κριτικούς σε διεθνές επίπεδο. Ο νεαρός από την Κρήτη ξεχώρισε αμέσως ανάμεσα στους συμπαίκτες του, λόγω της ηγετικής του φυσιογνωμίας και των εκρήξεων θυμού εναντίον συμπαικτών του. Μάλιστα, μια φορά είχε έρθει και στα χέρια με άλλον συμμετέχοντα του reality.

Έπειτά από το τέλος του παιχνιδιού επέστρεψε στην Κρήτη, ενώ απέκτησε και ένα παιδί με μια κοπέλα από την παραγωγή του reality. Σύντομα οι δρόμοι τους χώρισαν και ο νεαρός απέκτησε ένα ακόμα παιδάκι με άλλη γυναίκα, το οποίο όμως "έφυγε" ξαφνικά. Τότε είχε κατηγορίσει τους γιατρούς για ανευθυνότητα.

Πριν από τρία χρόνια είχε μπλεξίματα με την αστυνομία, καθώς μια πρώην σύντροφός του τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό, ενώ ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι είχε σχέση και με την απαγωγή του επιχειρηματία Γιάννη Κυπριωτάκη, που είχε βρεθεί νεκρός, καμένος στο αυτοκίνητό του.

Πηγή: Espresso

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...