Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία για τον παιδεραστή του Ρεθύμνου

Σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας βρέθηκε στον υπολογιστή του παιδεραστή του Ρεθύμνου, Νίκου Σειραγάκη...

Νέα στοιχεία φαίνεται να προκύπτουν εις βάρος του 47χρονου προπονητή, που κατηγορείται για παιδεραστία και βρίσκεται έγκλειστος από τις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου στις φυλακές Τρίπολης.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, στο πλαίσιο της ανάκρισης για την υπόθεση, έφτασε τις τελευταίες μέρες στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, έκθεση της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σχετικά με τα αποτελέσματα της έρευνας που αφορά την εξέταση του ηλεκτρονικού υπολογιστή του 47χρονου παιδεραστή.

Από την έρευνα της αρμόδιας υπηρεσίας προέκυψε όπως γράφει το rethnea.gr ότι ο 47χρονος είχε στην κατοχή του υλικό σκληρής παιδικής πορνογραφίας (βίντεο) που διατηρούσε στον υπολογιστή και το είχε «κατεβάσει» από ιστοσελίδες του εξωτερικού των οποίων ήταν συνδρομητής και επισκεπτόταν τακτικότατα, καθώς ταυτοποιήθηκαν τα ηλεκτρονικά του ίχνη.

Η έκθεση θα διαβιβαστεί από τη Διεύθυνση Ασφαλείας στην ανακρίτρια και εκτιμάται ότι θα ασκηθεί εις βάρος του κατηγορούμενου συμπληρωματική ποινική δίωξη, για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού, αδίκημα που είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ο Ν. Σειραγάκης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου την 1η Δεκεμβρίου 2011, ύστερα από πολύμηνη παρακολούθηση των αξιωματικών για: ασέλγεια εις βάρος μεγάλου αριθμού ανηλίκων, ύστερα από πολύμηνη παρακολούθησή του. Ασκήθηκε εναντίον του ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, σε βαθμό κακουργήματος.

Στις 6 Δεκεμβρίου 2011, ύστερα από την απολογία του, είχε κριθεί προφυλακιστέος και έκτοτε κρατείται στις φυλακές της Τρίπολης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...