Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ένοπλη ληστεία σε ξενοδοχείο στα Λουτρά Αιδηψού Ευβοίας.

Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη ομάδας δραστών που διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε ξενοδοχείο στα Λουτρά Αιδηψού Ευβοίας.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και την σύλληψη ομάδας δραστών, οι οποίοι σήμερα νωρίς το πρωί, διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε βάρος δύο ηλικιωμένων σε ξενοδοχείο στα Λουτρά Αιδηψού Ευβοίας.

Ειδικότερα, περίπου στις 03:45΄ σήμερα νωρίς το πρωί, οι δράστες ενεργώντας σε δύο υποομάδες, κάθε μία από τις οποίες απαρτιζόταν τουλάχιστον από τρεις δράστες, εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα στο εσωτερικό του ξενοδοχείου, ιδιοκτησίας 80χρονου, έχοντας όλοι καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με μαύρες κουκούλες τύπου «FULL-FACE».
 
Στην συνέχεια η κάθε υποομάδα εισήλθε σε δύο επιμέρους δωμάτια του ξενοδοχείου στα οποία διέμεναν ο 80χρονος ιδιοκτήτης και ένας 75χρονος φιλοξενούμενος του και με την απειλή μαχαιριού και άσκηση σωματικής βίας τους ακινητοποίησαν, τους φίμωσαν και τους έδεσαν με μονωτική ταινία στα χέρια και στα πόδια.

Ακολούθως οι δράστες αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (4.000) ευρώ, τα κινητά τηλέφωνα και διάφορα προσωπικά αντικείμενα των παθόντων καθώς και το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο της κόρης του 80χρονου, που ήταν σταθμευμένο έξω από το ξενοδοχείο και με αυτό διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι δύο ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο 80χρονος αποχώρισε, ενώ ο 75χρονος διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.    

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και διεξάγονται εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Τις αστυνομικές έρευνες, καθώς και το προανακριτικό έργο, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αιδηψού

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...