Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Οι σέξι ελληνίδες ηθοποιοί που έγιναν στρίπερ

Σε μια παραπαίουσα ελληνική κινηματογραφική βιομηχανία, λίγη «μυρωδιά» από σεξ μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στo box office. Όπως συμβαίνει με την ταινία Αθάνατη Πραγματικότητα, στην οποία οι Πατρίσια Περιστέρη(Φωτό) και Μαρία Κορινθίου υποδύονται τις στρίπερ.

«Υποδύομαι τον θεό Έρωτα. Ουσιαστικά, είμαι απροσδιόριστου φύλου, αλλά θα τον δούμε με θηλυκή μορφή. Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων θα είναι από κοινού με την Μαρία Κορινθίου, που υποδύεται τη θεά Αφροδίτη. Κατά τη μυθολογία μας, ο Έρωτας ήταν παιδί του Άρη και της Αφροδίτης. Στην πραγματικότητα της ταινίας, δουλεύουμε ως στρίπερ. Έχει διάφορες εκπλήξεις ο ρόλος», δηλώνει σχετικά η Πατρίσια Περιστέρη.

Η οποία, παρότι έχει κάνει στο παρελθόν σέξι φωτογραφήσεις (τις οποίες μετά αποποιήθηκε), πείθει λιγότερο ως σύμβολο του σεξ σε σχέση με την Μαρία Κορινθίου.

Εννοείται πως η ταινία και οφείλει να έχει και θα έχει σκηνή στριπτίζ. Αν και η Πατρίσια -που μόλις χώρισε από τον Γιώργο Σαμπάνη- δηλώνει «Θα είναι ένας sexy χορός. Δεν ξέρουμε ακόμα το αποτέλεσμα, γιατί δεν έχουμε ξεκινήσει τα γυρίσματα».

Μάλιστα, σύμφωνα με το Εγω Weekly, η Πατρίσια είναι ήδη αγχωμένη, καθώς ναι μεν έχει πάει για πλάκα σε στριπτιτζάδικο, άλλα «Δεν είμαι τόσο προχωρημένη. Η αλήθεια είναι ότι είχα σοκαριστεί λίγο, γιατί δεν περίμενα ότι θα έκαναν και ανδρικό στριπτίζ».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...