Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Σοκ - Πατέρας σκότωσε τα τρία μικρά παιδιά του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα των τριών νεκρών παιδιών της βρέθηκε μια γυναίκα στη Φινλανδία επιστρέφοντας από τη βόλτα που είχε βγει με το τέταρτο και μικρότερο παιδί της. Οσο για τον δολοφόνο... Ο ίδιος τους ο πατέρας, ο οποίος αφού σκότωσε τα ίδια του τα παιδιά, αυτοκτόνησε.

Το περιστατικό συνέβη στη δυτική Φινλανδία, και συγκεκριμένα στην πόλη Πόμαρκου, το απόγευμα της Δευτέρας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, το σενάριο ο δολοφόνος των τριών παιδιών να είναι ο ίδιος τους ο πατέρας αποτελεί την πιθανότερη εκδοχή. Ωστόσο, επειδή το κίνητρο της μαζικής δολοφονίας παραμένει αδιευκρίνιστο, εξετάζονται και άλλες πιθανότητες.

Τα τέσσερα πτώματα ανακαλύφθηκαν από την μητέρα των παιδιών, επιστρέφοντας από την επίσκεψη που είχε πάει παρέα με το τέταρτο παιδί, ένα βρέφος λίγων μηνών. Και τα τρία νεκρά παιδιά ήταν όλα κάτω από 7 ετών.

Σύμφωνα με το φινλανδικό τηλεοπτικό κανάλι YLE, τον τελευταίο χρόνο έχουν καταγραφεί συνολικά επτά παρόμοιες δολοφονίες και για το λόγο αυτό το υπουργείο Εσωτερικών έχει ζητήσει να γίνει έρευνα για το πώς μπορούν να αποτρέπονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...