Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Προσλήψεις στον Δήμο Ερέτριας

Πέντε νέους υπαλλήλους, μέσω του προγράμματος “Επιχορήγηση επιχειρήσεων των ΟΤΑ για την απασχόληση ανέργων ηλικίας 55 – 64 ετών” του ΟΑΕΔ, προσέλαβε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) του Δήμου Ερέτριας.

Συνολικά δώδεκα άνεργοι εξεδήλωσαν ενδιαφέρον για την κάλυψη των θέσεων εργασίας από τους οποίους οι πέντε είχαν τις προϋποθέσεις για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα για το οποίο και έλαβαν το σχετικό συστατικό σημείωμα από τον ΟΑΕΔ.

Σημειώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο, με βάση τις ανάγκες της ΔΕΥΑΕ, αρχικά είχε προγραμματίσει να προσληφθούν τέσσερα άτομα μέσω του εν’ λόγω προγράμματος, δεδομένου όμως ότι θα εξαιρείτο ένας άνεργος που δύσκολα μπορεί πλέον να επανενταχθεί στην αγορά εργασίας, ο Δήμαρχος κος Βασίλης Βελέντζας, ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΕ, πρότεινε και αποφασίστηκε από το Δ.Σ. να προσληφθούν όλοι όσοι είχαν τα απαραίτητα προσόντα.

Οι πέντε νέες θέσεις εργασίας είναι πλήρους απασχόλησης. Η συνολική διάρκεια του προγράμματος ορίζεται στους είκοσι επτά (27) μήνες, είκοσι τέσσερις (24) μήνες επιχορήγηση και στη συνέχεια ακολουθούν (3) μήνες δέσμευση, κατά τη διάρκεια των οποίων ο εργοδότης οφείλει να μη μειώσει τον αριθμό του επιχορηγούμενου προσωπικού του.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...