Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

"Γίνε Αγρότης": Σύνθημα - πρόκληση για νέους και όχι μόνο

"Γίνε Αγρότης": Μ΄αυτό το σύνθημα - πρόκληση γίνεται μια σημαντική προσπάθεια από μία ομάδα εξειδικευμένων ανθρώπων από την Χαλκίδα και από όλη την Εύβοια, για την δημιουργία δικτύωσης και επικοινωνίας μεταξύ των Ελλήνων Αγροτών της υπαίθρου και των Τελικών Καταναλωτών των αστικών κέντρων.


Λίγα λόγια από τους υπευθύνους αυτής της συγκεκριμένης προσπάθειας που πήρε τον τίτλο "Γίνε Αγρότης":
Ξεκινήσαμε το φιλόδοξο εγχείρημά μας με σκοπό να αναδιοργανώσουμε, να ανατρέψουμε, να «σπάσουμε» την αγορά και να προσφέρουμε μια καινοτόμο υπηρεσία δημιουργώντας ένα εργαλείο για να φέρουμε σε άμεση επαφή-επικοινωνία παραγωγούς και καταναλωτές. Η ιδέα προέκυψε από τον Δημήτρη Κουτσολιούτσο, ο οποίος και συγκέντρωσε μια ομάδα που αποτελείται από ανθρώπους με κοινό όραμα "μια καλύτερη ποιότητα ζωής στο αστικό κέντρο".

Είσαι αγρότης;
Εάν είσαι αγρότης, πλέον μπορείς εύκολα να διαθέσεις το χωράφι σου προς ενοικίαση και να επωφεληθείς από την συνεργασία μας. Τα προϊόντα που θα παράγεις για λογαριασμό των πελατών σου, θα διατίθονται προς πώληση απευθείας στον τελικό καταναλωτή χωρίς να εμπλέκονται μεσάζοντες.
Σκοπός μας είναι να δώσουμε την δυνατότητα σε νέους Αγρότες να απευθυνθούν σε καταναλωτές δίχως πολλούς ενδιάμεσους εμπόρους και δίχως όλα τα λοιπά έξοδα.
Αναζητούμε πάντα νέους συνεργάτες που θα υποστηρίξουν και θα αξιοποιήσουν το έργο μας και θα παράγουν προϊόντα, ικανοποιώντας τις ανάγκες των πελατών μας, με την εγγύηση και την αξιοπιστία της βιολογικής καλλιέργειας.
Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα "Γίνε Αγρότης".
Γίνε Αγρότης!!
Τ: 22210-22293
Δ: Αβάντων 8, Χαλκίδα
S: www.gineagrotis.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...