Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα για τις Πανελλήνιες ΣΗΜΕΡΑ Δευτέρα

Αρχίζουν οι πανελλήνιες ΣΗΜΕΡΑ Δευτέρα 21 Μαΐου.

Διαβάστε το πρόγραμμα αναλυτικά

Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας ανοίγει τη Δευτέρα η αυλαία των Πανελλαδικών Εξετάσεων τη Δευτέρα, 21 Μαΐου.
Η ώρα έναρξης των εξετάσεων είναι στις 8:30 το πρωί, και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι τις 8 το πρωί.
Οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (Επαγγελματικά Λύκεια Ομάδα Α') θα αρχίσουν την Τρίτη, 22 Μαΐου.
Ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή εξέλιξη των εξετάσεων, διαβεβαίωσε η υπουργός Παιδείας, Αγγελική Ευφροσύνη Κιάου, μετά τη συνάντησή της με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό, Παναγιώτη Πικραμμένο.
Η κα Κιάου τόνισε, ότι το Υπουργείο είναι έτοιμο από κάθε άποψη και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, για τη διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων.
Τους διαβεβαιώνουμε ότι έχω συνεργαστεί επί δύο ημέρες με τις αρμόδιες υπηρεσίες, οι οποίες ούτως ή άλλως είχαν προετοιμαστεί για όλα τα ενδεχόμενα και θα ήθελα πραγματικά και εγώ να διαβεβαιώσω τους γονείς και μαθητές να είναι ήσυχοι".
Σε ερώτηση αν θα μετακινηθούν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εξετάσεων που ενδεχομένως θα συμπέσουν με εξετάσεις η υπουργός απάντησε :
"Αυτό το πρόγραμμα είναι έτοιμο και περιλαμβάνει όλα τα ενδεχόμενα. Όμως δεν έχει ανακοινωθεί, διότι όπως γνωρίζετε ακόμα δεν έχουν προκηρυχθεί οι εκλογές. Είμαστε όμως έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα. Οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν μέχρι τέλος Ιουνίου. Όλη η διαδικασία και τα παιδιά θα έχουν το αποτέλεσμα τους ώστε να σχεδιάσουν τα περαιτέρω".

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...