Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Alpha News στις 19:00: 3 χρόνια ειδήσεις όπως είναι, με σταθερά ανοδική πορεία

Το Δελτίο Ειδήσεων του Alpha επιλέγουν όλο και περισσότεροι τηλεθεατές για την ενημέρωσή τους. Το δελτίο, το οποίο παρουσιάζουν ο Αντώνης Σρόιτερ τις καθημερινές και ο Νίκος Μάνεσης το Σαββατοκύριακο, γιόρτασε στις 31 Μαρτίου 3 χρόνια προβολής στις 19:00, προσφέροντας πρώτο άμεση και έγκυρη ενημέρωση.

Την τριετία αυτή το δελτίο, πιστό στη δέσμευσή του για ειδήσεις άμεσες, αντικειμενικές και αξιόπιστες, ήταν στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης καλύπτοντας όλα τα μεγάλα γεγονότα που απασχόλησαν την κοινή γνώμη: Τις εκλογικές αναμετρήσεις, τις διαρκείς πολιτικές ανατροπές, τις δραματικές οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις, αλλά και τα μεγάλα διεθνή θέματα της επικαιρότητας. Σε αυτή τη διαδρομή, ο Alpha έφερε πρώτος στη δημοσιότητα σημαντικά θέματα με αποκλειστικά και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ.

Από την ένταξή του στη ζώνη των 19:00 και με τη νέα του ταχύτερη και πολυθεματική δομή, το Δελτίο Ειδήσεων του Alpha σημειώνει συνεχή ανοδική πορεία με μέσο όρο αύξησης της τηλεθέασης ανά έτος 19,47%* (μέτρηση έως και τις 31 Μαρτίου 2012).

Τα αποτελέσματα αυτά αποτελούν επιβεβαίωση της στρατηγικής που έχει χαράξει η Διεύθυνση Ειδήσεων του Alpha. Με ένα δυναμικό και διαφοροποιημένο Δελτίο Ειδήσεων, ο Alpha κατάφερε να προσελκύσει ακόμα περισσότερους τηλεθεατές και να εδραιώσει τη θέση του ως μία από τις κύριες πηγές ενημέρωσης των Ελλήνων τηλεθεατών.

Ειδήσεις άμεσες, ειδήσεις αντικειμενικές, ειδήσεις αξιόπιστες, ειδήσεις όπως είναι.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...