Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013

Πασίγνωστος βουλευτής της Αντιπολίτευσης συνελήφθη στη Χαλκίδα σε όργιο με Oυκρανές!

Πασίγνωστος βουλευτής της Αντιπολίτευσης συνελήφθη στη Χαλκίδα σε όργιο με Oυκρανές! Διαβάστε το ρεπορτάζ από το "Παρασκήνιο":


"Μεγάλη έκπληξη δοκίμασε μπαρουτοκαπνισμένος φωτορεπόρτερ που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται ως παπαράτσι... και βγάζει το ψωμί του περιδιαβαίνοντας τα μικρά ξενοδοχεία της επαρχίας όταν μαθαίνει ότι βρίσκεται εκεί κάποιος διάσημος παράγων της δημόσιας πολιτικής, πολιτιστικής, κοινωνικής και επιχειρηματικής ζωής του τόπου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Π» πολύ πρόσφατα συνέλαβε κορυφαίο στέλεχος του σύριζα σε περιπτύξεις με δύο αιθέριες καλλονές οι οποίες εκ των υστέρων αποκαλύφθηκε ότι προέρχονται από το ανατολικό μπλοκ, είναι πολιτικά στελέχη κομμάτων προερχόμενων από την Ουκρανία που συνομιλούν με κόμμα της Αντιπολίτευσης και υποτίθεται πως βρίσκονται στην Ελλάδα για υπηρεσιακούς – πολιτικούς λόγους.

Το κορυφαίο κοινοβουλευτικό στέλεχος - πάντα κατά το ρεπορτάζ - συνελήφθη σύμφωνα με πληροφορίες όπως τον γέννησε η μάνα του και οι ουκρανές σε δράση, τόσο εμφατικά που ακόμα και ο παπαράτσι του οποίου τα μάτια έχουν δει πολλά έπαθε ΣΟΚ. Το εν λόγω επεισόδιο συνέβη σε ξενοδοχείο στην παραλία της Χαλκίδας.

Του Γιάννη Βασιλακόπουλου-paraskinio

ΠΗΓΗ: http://www.newsnow.gr/article/397164

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...