Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Οι ACTIVE MEMBER την Τετάρτη 18 Απριλίου έρχονται στη Χαλκίδα!

 Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ανακοινώνει τη μετάθεση της ημερομηνίας της συναυλίας με τους ACTIVE MEMBER στη Χαλκίδα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Απριλίου 2012 μετά το ΠΑΣΧΑ, στο κλειστό γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Χαλκίδας, δίπλα στο κολυμβητήριο.

Οι άνθρωποι του συλλόγου, αλλά και οι δημοφιλείς ACTIVE MEMBER ζητούν συγγνώμη για την μετάθεση αυτή η οποία έγινε λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας, και καλούν όλους τους φίλους τους να βρεθούν σε αυτήν την συναυλία για να ενισχύσουν αυτήν την προσπάθεια .


Το μεγάλο και ξεχωριστό μουσικό συγκρότημα θα δώσει μια μοναδική συναυλία την Τετάρτη 18 Απριλίου  στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, δίπλα στο κολυμβητήριο.

Οι Active Member (Άκτιβ Μέμμπερ) είναι ένα δημοφιλές ελληνικό hip-hop/low bap συγκρότημα γνωστό για την πολιτικού περιεχομένου στιχουργική του. Πρόκειται για το συγκρότημα που κυκλοφόρησε τον πρώτο ελληνικό hip-hop δίσκο (1993, Διαμαρτυρία).

Σήμερα αποτελείται από τον B.D. Foxmoor (Μιχάλης Μυτακίδης) και την Sadahzinia (Γιολάντα Τσιαμπόκαλου).

 Η καθιέρωση του ετήσιου Low Bap Festival από το 1997 που έχει κέντρο τη Δυτική Αττική και επεκτείνεται στην επαρχία με ειδικές συναυλίες. Το φεστιβάλ, εκτός από τα live βοηθάει στην επικοινωνία του κοινού με τους Active Member και τα άλλα σχήματα του Low Bap καθώς και στην ενημέρωσή του για την ιστορία του hip-hop, με στόχο να αφομοιώνονται οι κώδικες και να αποβάλλονται τα στερεότυπα. Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί 9 επίσημα Low Bap Festival, καθώς και πολλά άλλα μικρότερης εμβέλειας στην επαρχία.

 Η Freestyle Productions και κατ' επέκταση ο B.D.Foxmoor και οι Active Member έχουν συμμετάσχει στην κυκλοφορία 75 δισκογραφικών δουλειών και projects από το 1993. Έχουν εμφανιστεί ζωντανά περισσότερες από 400 φορές στην Ελλάδα, καθώς και στην Αγγλία, στην Ουαλία και στη Γερμανία.
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...