Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

"Η Νέα Δημοκρατία το μόνο κόμμα, που έχει τη δυνατότητα να κυβερνήσει την Ελλάδα σήμερα"

"H  βάση της ΝΔ είναι ο ρυθμιστής των εξελίξεων και η Νέα Δημοκρατία το μόνο κόμμα, που έχει τη δυνατότητα να κυβερνήσει την Ελλάδα σήμερα" τονίστηκε από τη ΝΟΔΕ Εύβοιας, σε συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τη συνεδρίασή της.

Η ΝΟΔΕ Εύβοιας συνεδρίασε στο αμφιθέατρο της περιφερειακής ενότητας στη Χαλκίδα το Σαββάτο 17 Μαρτίου, με την παρουσία του Αργύρη Ντινόπουλου Βουλευτή Β Άθηνών, Αν. Γρ. Πολιτικού Σχεδιασμού.

Ήταν εκεί ο Σίμος Κεδίκογλου Βουλευτής Ευβοίας και ο Παναγιώτης Σινάπης Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας εκπρόσωπος της Γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ.

Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Εύβοιας αναφέρει ότι:

"Μαζικότητα και συσπείρωση, οπαδών και στελεχών της ΝΔ, τα κύρια συστατικά για τη προσπάθεια εξόδου της χώρας από την ακυβερνησία που υπόσχονται τα άλλα κόμματα και οι συνεργασίες τους.

Αντιστεκόμαστε στην πολιτική της καμένης γης του ΠΑΣΟΚ και της αριστεράς. Βάζουμε τώρα τέλος στις ανέξοδες κορώνες του Εθνικισμού. Είναι το κύριο ζητούμενο για αυτούς να καταστραφεί η χώρα, παρά να αναδειχτεί κυβέρνηση αυτόνομη και αυτοδύναμη, που θα μας βγάλει από τα αδιέξοδα.

Η Νέα Δημοκρατία με τον Αντώνη Σαμαρά Πρωθυπουργό, είναι εγγύηση ομαλότητας και ευημερίας για τη χώρα!".

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...