Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Και επίσημα: Ο Μαρκόπουλος στους "Ανεξάρτητους Έλληνες"

Την προσχώρηση του στους Ανεξάρτητους Έλληνες, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου στην Χαλκίδα ο διαγραφέντας από τη ΝΔ, Κώστας Μαρκόπουλος κάτι που ό ίδιος είχε προαναγγέλλει από την περασμένη εβδομάδα. Το ίδιο δρόμο ακολούθησε το μεσημέρι και ο βουλευτής Λάρισας Χρήστος Ζώης.
 
Συνιδρυτής του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων με ό,τι αυτό συνεπάγεται, δήλωσε ο Κώστας Μαρκόπουλος, που ανακοίνωσε απο τη Χαλκίδα και επίσημα πως αποδέχτηκε την πρόταση του Πάνου Καμμένου να συμπορευτούν.

Όπως τόνισε θα βρίσκεται παντού και θα συμμετέχει σε κάθε κίνηση που αφορά στη συγκρότηση του κόμματος, του προγράμματος καθώς και των ψηφοδελτίων.

Μάλιστα, ο Κώστας Μαρκόπουλος επισήμανε ότι ήδη έχουν στα χέρια τους 3.500 βιογραφικά απο όλη την Ελλάδα και μεγάλος αριθμός ψηφοδελτίων είναι έτοιμος.

"Έχουμε συνεχή εισροή ανθρώπων που θέλουν να προσφέρουν και να συμμετέχουν στο κίνημα μας. Δεν είμαστε ένας αρχηγός μπροστά και πίσω οι βουλευτές. Είμαστε όλοι μαζί. Είμαι αισιόδοξος για το εγχείρημα και προσωπικά δεν φοβάμαι τις επιθέσεις και τη λάσπη. Έχω αποδείξει και κατά το παρελθόν πως είμαι ανθεκτικός.

Αυτό που θέλω να επισημάνω για τους Ανεξάρτητους Έλληνες, είναι πως πρόκειται για ένα πατριωτικό κίνημα που θεωρεί μεγάλο όπλο του τους νέους και τους θέλει κοντά του. Προτεραιότητά μας είναι η πατρίδα. Δεν δεχόμαστε την ακυβερνησία αλλά ούτε και το Μνημόνιο 2. Επειδή μας κούνησαν το μαντηλάκι, δε θα κάτσουμε και ακούνητοι. Είμαστε εδώ να δώσουμε μάχη για τους συμπολίτες μας και την αξιοπρέπεια όλων μας. Άλλωστε, η επανάσταση γίνεται μέσα στη βουλή, για να έχει αποτέλεσμα. Δεν φτιάχνουμε ένα κόμμα όμοιο της Νέας Δημοκρατίας. Φτιάχνουμε ένα κίνημα που δεν χωρά τους τεμπέλιδες, τους υπαλλήλους κομμάτων, τους απογόνους οικογενειών, με στενά ιδεολογικά φανελάκια. Δεν είμαστε ακραίως δεξιός ή ακραίως αριστερός σχηματισμός αλλά πατριωτικός..." ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κώστας Μαρκόπουλος και διατράνωσε την αντίθεσή του με την κίνηση του Αντώνη Σαμαρά να αγνοήσει την ηγετική ομάδα του, τους βουλευτές του κόμματος, τους πολίτες και εκβιαστικά να στηρίξει το μνημόνιο 2.

"Δεν μπορώ να δώσω απάντηση γιατί το έκανε, ούτε θα γίνω ντεντέκτιβ για να το ανακαλύψω. Δεν πιστεύω στα αυτιά και τα μάτια μου, με αυτά που βλέπω. Ξέρω όμως πως δεν έκανα καμία σκανταλιά, δεν έχω μετανιώσει, γιατί όπως καταψήφισα το Μνημόνιο 1, καταψήφισα και το δεύτερο που είναι χειρότερο και τα αποτελέσματά του θα τα ζήσουμε απο τον Ιούνιο και μετά. Υπηρέτησα τη Νέα Δημοκρατία 35 χρόνια, αλλά με τη στροφή 180 μοιρών που πήρε με προσωπική απόφαση του κ.Σαμαρά ήρθε η ώρα να κατεβάσω τις ταμπέλες της και να κρεμάσω αυτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων με σεβασμό στους συμπολίτες μου και χωρίς ίχνος λαϊκισμού".

Ο Κ.  Μαρκόπουλος θα αναλάβει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του νέου κόμματος, αν αυτό καταφέρει να συγκεντρώσει 10 βουλευτές και να κάνει δική του κοινοβουλευτική ομάδα στη Βουλή.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...