Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013

Βγαίνει σε πλειστηριασμό το σπίτι καρκινοπαθή με ανήλικο παιδί του αντιμετωπίζει χρόνια πάθηση.

Με δικαστική απόφαση βγαίνει σε πλειστηριασμό το σπίτι του προηγούμενου προέδρου του Συνδικάτου εργατουπαλλήλων Μετάλλου Εύβοιας που είναι καρκινοπαθής, πρόσφατα εγχειρισμένος, ενώ στην οικογένεια δεν υπάρχει άλλο εργαζόμενο μέλος και το ανήλικο παιδί του αντιμετωπίζει χρόνια πάθηση. 


Αυτό καταγγέλλει το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν.ΕΥΒΟΙΑΣ  και επισημαίνει: 


"Δικαστική απόφαση βγάζει σε πλειστηριασμό το σπίτι του προηγούμενου προέδρου του Συνδικάτου μας, που εδώ και ένα χρόνο περίπου είναι καρκινοπαθής, πρόσφατα εγχειρισμένος, ενώ στην οικογένεια δεν υπάρχει άλλο εργαζόμενο μέλος και το ανήλικο παιδί του αντιμετωπίζει χρόνια πάθηση. Επιπρόσθετα ο συνάδελφος μας περιμένει ακόμα τη σύνταξη και το εφάπαξ από το ταμείο μετάλλου, από το 2011 που έχει καταθέσει τα χαρτιά του!
Οι τραπεζίτες, βιομήχανοι, εφοπλιστές κάνουν τα πάντα για να προστατεύσουν τα κέρδη τους. Μετά από τις μειώσεις μισθών, τους φόρους, τις περικοπές και τη διάλυση παιδείας – υγείας – πρόνοιας, σειρά παίρνουν οι πλειστηριασμοί των σπιτιών μας. Ήδη ετοιμάζουν σχετικό νομοσχέδιο αλλά απ’ ότι φαίνεται και από την περίπτωση του συναδέλφου, δεν περιμένουν να
ψηφιστεί ο νόμος!
Να σταματήσει τώρα ο πλειστηριασμός του σπιτιού του συναδέλφου, καθώς και κάθε πλειστηριασμός εργατικών – λαϊκών οικογενειών, ιδιαίτερα αν αφορά την 1η κατοικία. Αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα μόνο με την οργάνωσή μας.
Για το λόγο αυτό καλούμε σε σύσκεψη για να οργανώσουμε τη δράση μας απέναντι σε κάθε πλειστηριασμό που μεθοδεύεται και αφορά τις εργατικές – λαϊκές οικογένειες. Ελάτε να συζητήσουμε πως θα τους σταματήσουμε.

Κάτω τα χέρια από τα σπίτια των λαϊκών νοικοκυριών.
Κανένας πλειστηριασμός.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ
ΔΕΥΤΕΡΑ 9/12 ΣΤΙΣ 19:00μμ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...