Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

Το success story ενός ζευγαριού από την Εύβοια -Ανέμιξε μέλι με χρυσό

Τώρα το πωλούν ακόμη και στα Harrods


Το μέλι με βρώσιμα φύλλα χρυσού που ξετρελαίνει τους ξένους κάνοντας να ξεπουλά στις αγορές του εξωτερικού είναι μια πατέντα ελληνική, ιδέα ενός νεαρού ζευγαριού από την Εύβοια που ενώ ήταν έτοιμο να εγκαταλείψει τη χώρα αναζητώντας μια καλύτερη τύχη στη Βρετανία αποφάσισαν να κάνουν μια τελευταία επαγγελματική προσπάθεια στην Ελλάδα. Και τα κατάφεραν.


Ολα ξεκίνησαν από το γάμο ενός φιλικού τους ζευγαριού την Ανοιξη του 2012. Ενώ τα πάντα ήταν έτοιμα για τη μετανάστευση του 31χρονου λογιστή και της 28χρονης νηπιαγωγού στη Μεγάλη Βρετανία το ποτό που τους προσφέρθηκε στο γλέντι του συγκεκριμένου γάμου τους έκανε να αλλάξουν σχέδια.

Στη συνέχεια, όπως αποδείχθηκε τους άλλαξε και μια για πάντα τη ζωή.

Το ποτό που τους προσφέρθηκε ήταν σαμπάνια με βρώσιμα φύλλα χρυσού.

Η γεύση ιδιαίτερη και εντυπωσιακή.

 Τόσο που έκανε το ζευγάρι να σκεφθεί να βάλει φύλλα χρυσού και στο μέλι που πάππου προς πάππου παρήγαγε η οικογένεια της 28χρονης σήμερα Σταυρούλας Θεοδώρου.

Γρήγορα γρήγορα σύστησαν την εταιρεία Stayia Farm, το όνομα της οποίας προέρχεται από τα αρχικά των ονομάτων τους Sta (Σταυρούλας) και Yia (Γιάννης), μετέτρεψαν, ένα ακίνητο που είχαν σε συσκευαστήριο, επιμελήθηκαν και σχεδίασαν με ιδιαίτερη προσοχή του προϊόντος που θα παρήγαγαν και  στο τέλος του 2012 παρουσίασαν την παγκόσμια καινοτομία:

Το μέλι Vasilissa με φύλλα βρώσιμου χρυσού 24 καρατίων.

Τα δύο παιδιά κατάφεραν να βάλουν τα προϊόντα τους στα μεγαλύτερα μαγαζιά του εξωτερικού, ακόμη και στα Harrods, ύστερα από επίπονες προσπάθειες. 

Οπως αποκάλυψαν μιλώντας στο περιοδικό People της εφημερίδας Πρώτο Θέμα το μέλι με τα φύλλα βρώσιμου χρυσού ήταν σίγουρα  το κλειδί στο να ανοίξουν οι πόρτες για συζήτηση, αλλά ρόλκο έπαιξαν και η συνέπεια στην αλληλογραφία, η εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων, οι καινοτόμες προσμείξεις και η ξεχωριστή συσκευασία.LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...