Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Αγώνας τοξοβολίας στην Κάρυστο


Στην Κάρυστο διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Π. Μώρος αγώνας τοξοβολίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος - Αιγαίου και Κρητικού πελάγους με τη συμμετοχή 15 Σωματείων. 

Ο αγώνας ήταν συνδιοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, του Δήμου Καρύστου και του Ναυτικού Ομίλου Καρύστου. Αγώνας τοξοβολίας στην Κάρυστο από το Ναυτικό Όμιλο Καρύστου

Στον αγώνα συμμετείχαν οι εθνικοί κριτές Παναγιώτης Σταυρόπουλος και Κωνσταντίνος Γυφτονικολός, στην γραμματεία Ντάτσου Έλενα με βοηθούς την Βαγγελίτσα Βερούχη και τον Γιώργο Κομνηνό καθώς και οι γιατροί κα. Φωτεινή Γερακίνη και κ. ο Γιώργος Καλαποδάς.


Από την πλευρά του Ν.Ο. Καρύστου οι θέσεις που κατέλαβαν οι αθλητές μας στο Ολυμπιακό τόξο : Στην Α΄ κατηγορία στις Γυναίκες 3η Ντάτσου Έλενα.


Στους Νέους Άνδρες 1ος Κόλλιας Χρήστος και 2ος Σφυρίδης Γιώργος.


Στην Β΄ κατηγορία στους άνδρες 6ος Κολοκούρης Βαγγέλης και 7ος Σφυρίδης Βαγγέλης.


Στους Έφηβους 1ος Αρτινός Νικόλας Περικλής


 Και στις Νεάνιδες 1η Χριστίδη Χριστίνα και 2η Καλαποδά Φρύνη.

Στις απονομές μας τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Νόβας Δημήτρης Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, η κα. Κιούκη Μαρία Αντιδήμαρχος και ο κ. Δρόσος Κώστας Αντιπρόεδρος Αθλητισμού – Πολιτισμού –Τουρισμού και  Δημοτικής  Ενότητας Καρύστου.


Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Καρύστου κ. Ντάτσος Περικλής αφού δέχθηκε τα συγχαρητήρια για την εξαιρετική διοργάνωση ευχαρίστησε τον Δήμο Καρύστου για την συνδιοργάνωση ,όλους όσους εργάστηκαν εθελοντικά στον αγώνα, τους αθλητές-ριες  που λάβανε μέρος στον αγώνα   και τον κ. Λαγόνικο Νίκο για τη φιλοξενία των κριτών μας.


Στη Φωτο ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Κ   με την γιατρό του αγώνα κα. Φωτεινή Γερακίνη

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ  ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ
ΤΟ Δ.Σ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...