Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

VIDEO + PHOTO: «Μουσικές πενιές της αγάπης και της ελπίδας»,


«Μουσικές πενιές της αγάπης και της ελπίδας», μια μοναδική συναυλία με αγαπημένους καλλιτέχνες έγινε χθες βράδυ στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο «ΟΡΕΣΤΗΣ ΜΑΚΡΗΣ» στη Χαλκίδα. 


Μια συναυλία που κράτησε τέσσερις ώρες, ξεκίνησε 9:30 μ.μ. και τελείωσε 1:30 π.μ. χωρίς κανένας να φύγει από το κατάμεστο Θέατρο. Ήταν μια πρωτοβουλία του συλλόγου «Άνθρωπος Ελπίδα Πολιτισμός», που έβαλε στόχο να δημιουργήσει στέγη για τα άτομα που περιθάλπει. 



Οι καλλιτέχνες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ήρθαν αφιλοκερδώς για να επιτευχτεί ο σκοπός του συλλόγου ήταν : ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Γιάννης Σπανός, ο Λάκης Χαλκιάς, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Γιάννης Νικολάου, η Πένη Ξενάκη, η Λένα Αλκαίου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και φυσικά η Κατερίνα Κούκα, η οποία ευαισθητοποιήθηκε τόσο πολύ για το σκοπό του συλλόγου, που ανέλαβε και την  ευθύνη να τους καλέσει.


Η πρόεδρος του κυρία Ειρήνη Μπεζιάνη, αλλά και όλα τα μέλη του συλλόγου δεν έκρυβαν την χαρά τους από την ανταπόκριση του κόσμου, μάλιστα δε, η πρόεδρος ανακοίνωσε στην έναρξη της βραδιάς, πως μια κυρία η οποία  κράτησε την ανωνυμία της, έκανε προσφορά ένα κτήμα για τον σκοπό αυτό.




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...