Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Πλήθος επωνύμων στην κηδεία του Μιχάλη Ασλάνη

Από τις 10:00 το πρωί πλήθος συγγενών και φίλων του Μιχάλη Ασλάνη άρχισαν να συγκεντρώνονται  στον Ιερό Ναό της Ανάστασης του Λαζάρου, για να πουν το τελευταίο αντίο στον πρωτοπόρο της μόδας και πάνω από όλα τρυφερό και καλόκαρδο άνθρωπο, όπως τον χαρακτηρίζουν.

Από τους πρώτους που έφτασαν στην εκκλησία ήταν ο Φιλήμων , η Βάνα Μπάρμπα, ο Μάκης Τσέλιος, ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο σχεδιαστής Κ. Μαυρόπουλος, η Τζένη Οικονόμου, η Λάουρα Χατζηβαγγέλη, η Μπέλλα Αδαμοπούλου (τρία από τα κορυφαία μοντέλα του τη δεκαετία του ΄80), ο δικηγόρος του Μιχ. Ασλάνη, Ανδρέας Γαβαλάς, ο διακοσμητής Νίκος Τζελέπης, ο ιδοκτήτης πρακτορείου μοντέλων Γιώργος Κουτούλιας.  Μεταξύ άλλων βρέθηκαν στην εκκλησία η Γωγώ Μαστροκώστα, ο Χάρης Σιανίδης, η Εύη Αδάμ, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Νόνη Δούνια, η Κάλη Τσιλίδου  η Ρέα Τουτουνζή, η Σάσα Σταμάτη, ,και η Άντζελα Ευρυπίδη, ο επιμελητής των επιδείξεών του Χριστόφιλος Ασημανκόπουλος,

Με δάκρυα στα μάτια οι περισσότεροι από αυτούς μπήκαν στην εκκλησία όπου βρίσκεται το φέρετρο με το άψυχο σώμα του σχεδιαστή. Πάνω σε αυτό μια από τις φωτογραφίες του σε μια χρυσή κορνίζα. Μάλιστα, η Βάνα Μπάρμπα, ο Μάκης Τσέλιος και ο Βασίλειος Κωστέτσος ήταν στην πρώτη σειρά, απέναντι από τις αδερφές του, ενώ σε άσχημη κατάσταση ήταν ο καλός του φίλος Γ. Κουτούλιας, ο οποίος δεν άντεξε και βγήκε από την πλαϊνή πόρτα της εκκλησίας, καθώς και ο Τάκης Ζαχαράτος.(Φωτό από egnomi.gr)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...