Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ο πρώτος αγώνας τρίαθλου στη Χαλκίδα, στο Beach Bar Sabbiα

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, στις 10:00 το πρωί θα γίνει στη Χαλκίδα, ο πρώτος αγώνας τρίαθλου. Σκοπός του αγώνα είναι να γνωρίσει το αγώνισμα του Τριάθλου στο ευρύ κοινό της Χαλκίδας και να βάλει τη βάση για την δημιουργία ενός οργανωμένου και υγιή τοπικού συλλόγου. Η έναρξη θα γίνει στο Beach Bar Sabbiα στις Αλυκές.

Απώτερος σκοπός είναι να εδραιωθεί και να καθιερωθεί αυτός ο αγώνας σαν ένα μεγάλο Πανελλήνιο event και να προσελκύει αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Παρόλα αυτά πιστεύουμε ότι πριν τρέξουμε πρέπει να περπατήσουμε και για αυτόν τον λόγο προσαρμόζουμε τον αγώνα στα στάνταρ και τα μέτρα του κοινού αθλούμενου.

Παράλληλα θέλουμε την παρουσία αθλητών παρόλο που δεν θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Επίσης ο κάθε αθλητής επιπέδου αποτελεί πρότυπο για τους υπόλοιπους και κίνητρο. Θα θέλαμε να πιστεύουμε ότι ο αθλητής που δεν συμμετέχει σε αγώνες εκείνες τις ημέρες θα μπορούσε να κάνει μία ωραία και καλά δομημένη προπόνηση εν όψη των αγώνων που έχει προγραμματίσει.

Άλλωστε για εμάς η συμμετοχή είναι το παν και όλοι οι συμμετέχοντες είναι νικήτές.

Οικονομική συμμετοχή δεν υπάρχει.

Το Event περιλαμβάνει :

500μ κολύμβηση
20 χλμ ποδηλασία
3χλμ τρέξιμο
Για τη συμμετοχή απαιτείται ο εξής εξοπλισμός: μαγιό, απλό ποδήλατο και κράνος(όχι μόνο αγωνιστικό ή πίστας), αθλητική περιβολή και παπούτσια.

Αιτήσεις εγγραφής μπορούν να γίνουν

στο Sabbia Beach Bar
στο CrossFit Chalkida,
στο Body + Soul Health Club
στα καταστήματα Zourbakis ProSho

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...