Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Άλλες δύο παραστάσεις με την πετυχημένη «ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ» από το θέατρο Χαλκίδας


Η «ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ» από το θέατρο Χαλκίδας παίρνει παράταση για δύο ακόμα παραστάσεις  στο θέατρο Αυλιδείας Αρτέμιδος, την Κυριακή 4  και την Δευτέρα 5 Αυγούστου στις 9:30.

 Η παράταση  δόθηκε μετά την πλατιά απήχηση  που είχε η παράσταση του θεάτρου Χαλκίδας στο κοινό  της πόλης αλλά και στην μεγάλη μερίδα θεατών από τις τουριστικές περιοχές της ανατολικής Αττικής και  των Αθηνών.

Τα ομαδικά  εισιτήρια από συλλόγους και  σωματεία βοήθησαν ώστε μια πολύ μεγάλη μερίδα θεατών να παρακολουθήσει την  παράσταση με την μισή τιμή.

Το λεωφορείο  του δήμου που έφευγε μια ώρα  πριν την έναρξη από την πλατεία  του Αγίου Νικολάου(στα αγάλματα) εξυπηρέτησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους θεατές που αδυνατούσαν να πάρουν Ι.Χ.

Θεατές με προβλήματα κινητικά έφταναν με το αυτοκίνητο μέχρι σχεδόν τις εξέδρες  και το Ι.Χ γύριζε στο πάρκινγκ.

"Όλα αυτά και  κυρίως η επαγγελματική δουλειά  από την ομάδα των συντελεστών της Λυσιστράτης ,των ηθοποιών, και των φίλων του, μας κάνουν να νιώθουμε ακόμα πιο υπεύθυνοι και πιο δυνατοί ώστε να συνεχίζουμε να υπηρετούμε με αγάπη και σοβαρότητα αυτό το κομμάτι του πολιτισμού σας που λέγετε θέατρο", λένε οι συντελεστές της επιτυχίας της θεατρικής παράστασης και καταλήγουν.

"Σας καλούμε όλους να έρθετε στο χώρο του θεάτρου της Αυλιδείας  Αρτέμιδος στις δύο αυτές παραστάσεις  μας".

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ για : άνεργους, παιδιά, φοιτητές και πολύτεκνους, για συλλόγους και σωματεία πάνω από 20 άτομα και 10 ευρώ το κανονικό.

Το λεωφορείο του δήμου θα είναι στις 8:30 στο ίδιο σημείο για  τους θεατές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ: H "Λυσιστράτη" του Αριστοφάνη από το Θέατρο Χαλκίδας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...