Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Η σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου στην Ερέτρια

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου και ώρα 22:00, το μαγευτικό Negroponte Resort θα πλημμυρίσει με νότες, καθώς η εξέχουσα προσωπικότητα και μεγάλη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου έρχεται στην Ερέτρια για μια και μοναδική συναυλία. 

Θα μας ταξιδέψει με μια επιλογή από την ελληνική μουσική ανθολογία με συνθέτες που τόσο πολύ λατρέψαμε. Θα ακούσουμε τραγούδια του Χατζιδάκη, Μαρκόπουλου, Ξαρχάκη, Θεοδωράκη και πολλών άλλων Ελλήνων συνθετών.

Συντελεστές:
Τραγούδι:  Σόνια Θεοδωρίδου
Πιάνο: Μάρκος Κώτσιας

Negroponte Resort: 19ο Χιλιόμετρο εθνικής οδού Χαλκίδας, Αλιβερίου. Τηλ 22290 61935

Βιογραφικό της Σόνιας Θεοδωρίδου:

Η Σόνια Θεοδωρίδου είναι μια εξέχουσα προσωπικότητα. Γεννημένη στη Βέροια, σπούδασε στο Εθνικό Ωδείο «Μανώλης Καλομοίρης» απ’ όπου αποφοίτησε με διάκριση καθώς επίσης και με βραβείο «Άριστης και Διακεκριμένης Εκτέλεσης». Της χορηγήθηκε η υποτροφία «Μαρία Κάλλας» η οποία της έδωσε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει περαιτέρω σπουδές στη Μουσική Ακαδημία της Κολωνίας και αργότερα στο Λονδίνο με την Vera Rozza. Έχει εμφανισθεί στα πιο σημαντικά λυρικά θέατρα της Ευρώπης, όπως η Όπερα της Φρανκφούρτης, Κρατική Όπερα του Βερολίνου, Γερμανική Όπερα του Βερολίνου, Κρατική Όπερα του Αμβούργου, Εθνικό Θέατρο του Μονάχου και της Στουτγκάρδης, Théâtre Royal de la Monnaie (Βρυξέλλες), Théâtre Chatelet του Παρισιού.


Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...