Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Εύβοιας καταδικάζουν το πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΤ.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες  Κεντρικής Εύβοιας καταδικάζουμε  την πραξικοπηματική απόφαση της Κυβέρνησης να προχωρήσει αιφνιδιαστικά, με πράξη νομοθετικού περιεχομένου και χωρίς καμία προηγούμενη διαβούλευση στο ξαφνικό κλείσιμο της ΕΡΤ και στην «εκτέλεση» χιλιάδων εργαζομένων.

Είναι αδιανόητο η δημόσια τηλεόραση  και ραδιοφωνία να γίνεται εξιλαστήριο θύμα στις επιταγές της Τρόικα και των δανειστών. Είναι αδιανόητο χιλιάδες εργαζόμενοι να γίνονται βορά στο βωμό σκοπιμοτήτων και να θυσιάζονται  εξαιτίας των αδιέξοδων πολιτικών των Μνημονίων.

Παράλληλα καταδικάζουμε  τις απαράδεκτες δηλώσεις του  Κυβερνητικού εκπροσώπου κ.Σίμου Κεδίκογλου, πρώην εργαζόμενο στην ΕΡΤ και νυν «πατερούλη» των βολεμένων και των ημέτερων που έπιασαν δουλειά στην ίδια την ΕΡΤ με παχυλούς μισθούς!!!

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Κεντρικής Εύβοιας καλούμε σήμερα Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 τους πολίτες της Εύβοιας σε  συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία του Αγίου Νικολάου στη Χαλκίδα στις 20:00, για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στην μετατροπή της Χώρας σε γερμανικό προτεκτοράτο, στο κλείσιμο της ΕΡΤ και στην απόλυση-εκτέλεση εκατοντάδων εργαζομένων στο νομό μας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...