Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Θείες Λειτουργίες για τους μαθητές των Πανελληνίων σε Μαντούδι, Ιστιαία και Χαλκίδα


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Τοπική κατά Χαλκίδα Εκκλησία, με την πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Χαλκίδας κ. Χρυσοστόμου και των συνεργατών του Κληρικών της Μητρόπολης, πραγματοποίησε ένα τριήμερο προσευχής για τα παιδιά, που πρόκειται να διαγωνισθούν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. 


Τρεις Θείες Λειτουργίες τελέσθηκαν, κατά σειρά στο Μαντούδι, στην Ιστιαία και στην Χαλκίδα, στις οποίες προσκλήθηκαν για να συμμετάσχουν όλοι οι υποψήφιοι σε Σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Πατρίδας μας, όπως και όλα τα μέλη της Τοπικής μας Εκκλησίας, προκειμένου να προσευχηθούν για την επιτυχία τους.

Την Δευτέρα 13 Μαΐου 2013 το βράδυ τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία στον Ι. Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Μαντουδίου, για τα παιδιά του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας στην οποία μίλησε, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, ο Ιεροκήρυκας της Μητρόπολης Αρχιμ. Τιμόθεος Μπαϊμπάκης

Την Τρίτη 14 Μαΐου 2013 έγινε η Θεία Λειτουργία στον Ι. Ναό Ευαγγελιστρίας Ιστιαίας, για τα παιδιά του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, στην οποία μίλησε, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητρόπολης Αρχιμ. Φιλόθεος Θεοχάρης.

Την Τετάρτη 15 Μαΐου 2013 το βράδυ, τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία στον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου Χαλκίδας, για τα παιδιά των Δήμων Χαλκιδέων, Μεσσαπίων - Διρφύων και Ερετρίας-Αμαρύνθου, στην οποία  κήρυξε τον θείο λόγο ο  Μητροπολίτης Χαλκίδας κ. Χρυσόστομος όπου και λειτούργησε μαζί με πολλούς Κληρικούς της  Μητρόπολης και με την συμμετοχή πολλών μαθητών, μίλησε στα παιδιά με πολλή ειλικρίνεια και πατρική στοργή και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...