Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Νέο επεισόδιο με Χρυσαυγίτες: "Χτύπησαν μέλος του ΚΚΕ στα Γιάλτρα"

Φωτό αρχείου
Με επιστολή του το ΚΚΕ καταδικάζει το νέο χτύπημα σε μέλος του, από άτομα της Χρυσής Αυγής στο χωριό Γιάλτρα Ευβοίας και αναφέρει τα εξής:

"Καταδικάζουμε το νέο κρούσμα τραμπουκισμού ενάντια σε μέλος του ΚΚΕ από τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής στο χωριό Γιάλτρα στη Βόρεια Εύβοια.

Οι νοσταλγοί των ταγμάτων ασφαλείας, των «Ες-Ες» και της χούντας των συνταγματαρχών γλεντοκοπούσαν ανήμερα της 21ης Απρίλη με συνθήματα και τραγούδια υπερ της χούντας και της Χρυσής Αυγής και προκαλούσαν ανοιχτά όποιον δεν τους άρεσε.

Επιτέθηκαν με χτυπήματα σε μέλος του ΚΚΕ που τυχαία περνούσε από εκεί.

Η συγκεκριμένη ομάδα με επικεφαλής τον Τάσο Καραγάση είναι η ίδια που επιτέθηκε και απείλησε ανοιχτά πριν λίγο καιρό τον δημοτικό σύμβουλο του ΚΚΕ μέσα στο δημοτικό συμβούλιο Ιστιαίας. Τα περιστατικά αυτά όπως και αρκετά άλλα είναι γνωστά στην αστυνομία της περιοχής που απλώς τα καταγράφει σαν γεγονότα.

Ο λαός της Βόρειας Εύβοιας δεν πρέπει να ξεγελαστεί από το δήθεν ενδιαφέρον τους για τους φτωχούς και τους αδύναμους.

Η «Χρυσή Αυγή» δεν είναι αντισυστημική δύναμη, ούτε αποτελείται από θερμοκέφαλους που δημιουργούν τυχαία περιστατικά, όπως αρκετοί θέλουν να τους παρουσιάσουν.
Έχουμε να κάνουμε με το σκληρό μηχανισμό του συστήματος που στήθηκε για να στηρίξει την πλουτοκρατία όταν το έχει ανάγκη και προετοιμάζεται συστηματικά με στόχο να χτυπήσει το λαϊκό κίνημα και την πρωτοπορία του, τους κομμουνιστές.

Δηλώνουμε ότι το ΚΚΕ έχει και την εμπειρία και τη δύναμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις από το φασιστικό αυτό μόρφωμα. Το ΚΚΕ διεξάγει ανειρήνευτη πάλη απέναντι στο μεγάλο κεφάλαιο και σε όλα τα φασιστοειδή που δουλεύουν για αυτό.

Καλούμε το λαό, τα σωματεία και τους φορείς της περιοχής να απομονώσουν τους φασίστες της Χρυσής Αυγής και να καταδικάσουν με ψηφίσματα την εγκληματική δράση τους".

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...