Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Το αφεντικό του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, σχεδιάζει ξενοδοχειακή μονάδα στη Ν.Εύβοια

Ασπρο και μαύρο είναι τα χρώματα του ΠΑΟΚ, η ομάδα που αποτέλεσε τον πρώτο σταθμό στην Ελλάδα για τον ρώσο ομογενή επιχειρηματία και «κολλητό» του Βλαντίμιρ Πούτιν, Ιβάν Σαββίδη.
 
Με τα ίδια χρώματα και συγκεκριμένα μέσω της εταιρείας του Black&White, ο κ. Σαββίδης στις αρχές της εβδομάδας τάραξε και πάλι τα νερά της Θεσσαλονίκης, χτυπώντας αυτή τη φορά στο μέτωπο του τουρισμού. Η εταιρεία του αναδείχθηκε πλειοδότρια στον διαγωνισμό του ΙΚΑ για την ανάληψη της διαχείρισης για ένα χρόνο του εμβληματικού ξενοδοχείου Μακεδονία Παλάς.
 
Ωστόσο, ο τουρισμός φαίνεται ότι θα αποτελέσει πεδίο και για άλλες επενδυτικές κινήσεις από τον κ. Σαββίδη, που ήρθε στην Ελλάδα για επενδύσεις χωρίς τυμπανοκρουσίες και χωρίς βαρύγδουπες υποσχέσεις.

Με το Μακεδονία Παλάς ο Ιβάν Σαββίδης επιχείρησε το πρώτο επίσημο επιχειρηματικό βήμα του στον τουριστικό κλάδο.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν κύκλοι του επιχειρηματία, θα ακολουθήσουν και άλλα βήματα, καθώς στα σχέδιά του περιλαμβάνεται η δημιουργία μεγάλης υπερπολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας αποκλειστικά για ρώσους πελάτες, σε ακίνητο που απέκτησε πρόσφατα στην Εύβοια. 
 
Η έκταση βρίσκεται στην περιοχή Πόρτο Λάφια. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από την πλευρά του κ. Σαββίδη θα επιδιωχθεί η μελλοντική ακτοπλοϊκή σύνδεση της περιοχής με τη Ραφήνα.
 
Επίσης, στα σχέδια του κ. Σαββίδη περιλαμβάνεται και η εξαγορά γνωστού τουριστικού πρακτορείου που διακινεί ρώσους τουρίστες, και οι σχετικές συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...