Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Έπιασαν πέντε κλεφτρόνια στην Αυλίδα, μετά από καταδίωξη

Συνελήφθησαν στην περιοχή της Αυλίδας, από αστυνομικούς της Α΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας με τη συνδρομή της Γ΄ Ο.Π.Κ.Ε. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, πέντε (5) ημεδαποί, ηλικίας 36, 23, 22, 19 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Oι τρεις από τους πέντε δράστες εισήλθαν στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων του ΚΤΕΛ Χαλκίδας και διέρρηξαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, σπάζοντας ένα τζάμι ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο όπου τους ανέμεναν οι δύο συνεργοί τους και τράπηκαν σε φυγή. Πλην όμως οι κινήσεις των δραστών έγιναν αντιληπτές από τον φύλακα του χώρου ο οποίος ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές.

Οι αστυνομικοί της Α΄ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το συμβάν, ενεργώντας άμεσες και εκτεταμένες αναζητήσεις, εντόπισαν το Ι.Χ.Ε. στο οποίο επέβαιναν οι δράστες να κινείται στην εθνική οδό με κατεύθυνση από Χαλκίδα προς Σχηματάρι και ακολούθησε καταδίωξη.

Με την συνδρομή και την άμεση επέμβαση αστυνομικών της Γ΄ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας το αυτοκίνητο των δραστών ακινητοποιήθηκε επί της εθνικής οδού στο ύψος Βαθέως Αυλίδας Ευβοίας όπου οι πέντε ημεδαποί συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...