Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Ψάχνουν την Αχίλλειο πτέρνα του Καμμένου στη Ν.Δ.

"Επιχείρηση Πάνος Καμμένος" ετοιμάζουν στη Συγγρού, με τα στελέχη της ΝΔ να ανεβάζουν τους τόνους με στόχο τους Ανεξάρτητους Έλληνες, λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές.

Πηγές κάνουν λόγο για το "οπλοστάσιο" της Συγγρού περιλαμβάνει τις θέσεις του Πάνου Καμμένου για την παιδεία και αναφέρονται συγκεκριμένα σε όσα είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "στον ενικό".

"Ο κ. Καμμένος, λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές, αποκαλύπτει ότι το κόμμα του δεν έχει πρόγραμμα για την παιδεία, αφού όπως υποστηρίζει αυτό 'είναι μία πολυτέλεια αυτή τη στιγμή΄'! λένε και επικαλούνται την παρακάτω δήλωσή του Πάνου Καμμένου στην εκπομπή σχετικά με την παιδεία: "να σας πω εξειδικευμένα θέματα σε δυο μήνες κόμμα όταν έχουμε την πατρίδα μας που παραδίδεται δεν θα το κάνω, γιατί δεν είμαι έτοιμος να το κάνω. Είναι μία πολυτέλεια αυτή τη στιγμή να απαντήσω για έναν πρόγραμμα, για την παιδεία όταν παραδίδεται η χώρα…Δεν έχει βγει το πρόγραμμα της παιδείας γιατί δεν έχει βγει σε διαβούλευση ακόμα. Δεν είμαι ειδικός να σας το πω αυτή τη στιγμή".

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...