Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Αγγέλου: "Να καταδικάσουμε τις πολιτικές και τα κόμματα που μας οδήγησαν στα μνημόνια"

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΗ ΝΕΡΟΤΡΙΒΙΑ
"Οργώνει"  την Εύβοια και δίνει το στίγμα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ παντού ο Βαγγέλης Αγγέλου, ο μηχανολόγος που αποφάσισε να διεκδικήσει την ψήφο μας.

Το Σάββατο ήταν η σειρά του Βασιλικού, της Ερέτριας και των χωριών του Αλιβερίου να γνωρίσουν τον πηγαίο πολιτικό λόγο του  και να "μυηθούν"  στις αξίες της ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη.

Το απόγευμα, μαζί με την Ελένη Αλατά - Καραγιάννη , στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, ο Βαγγέλης Αγγέλου βρέθηκε στην Καστέλα, τα Ψαχνά, τα Πολιτικά, τη Δάφνη, τη Νεροτριβιά , την Μακρυκάπα κ.α.

Σε όλες τις περιοχές είχε συναντήσεις με εκπροσώπους πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, με νέους αλλά και αγρότες και επιχειρηματίες, με ανθρώπους του μόχθου αλλά και απόμαχους και συζήτησαν την πολιτική κατάσταση αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μέσα στη καθημερινότητά τους.

"Η ΔΗΜΑΡ απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, χωρίς να τους διαχωρίζει σε δεξιούς, αριστερούς και κεντρώους" είπε ο Βαγγέλης Αγγέλου για να επισημάνει ότι "η κρίση έχει χτυπήσει τους πάντες, ανεξάρτητα πολιτικής τοποθέτησης και ιδιαίτερα τα μεσαία και αδύναμα στρώματα της κοινωνίας μας.  Και γι΄αυτό όλοι πρέπει να αντιδράσουμε και να καταδικάσουμε τις πολιτικές και τα κόμματα που μας οδήγησαν στα μνημόνια"

Ο Βαγγέλης Αγγέλου γεννήθηκε στην Χαλκίδα το 1962, κατάγεται από το Θεολόγο Ευβοίας. Μηχανολόγος – Μηχανικός. Γραμματέας της Ο.Τ. ΕΚΟΝ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ στην Ανκόνα και στη Ρώμη. Μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου του ΡΗΓΑ στην Ιταλία. Μέλος του προεδρείου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Φοιτητικών Συλλόγων Ιταλίας. Έχει εκτελέσει μερικά από τα σημαντικότερα τεχνολογικά έργα στην Ελλάδα (ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΒΟΛΟΥ – ΚΕΠΥΟ – ΟΔΔΗΧ – ΔΟΥ Χαλκίδας) Είναι Πρόεδρος της Εταιρίας Sector TEXNIKH A.E.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...