Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Του ξερίζωσε ένα - ένα όλα του τα δόντια γιατί την άφησε για μια άλλη γυναίκα!

Την τέλεια ευκαιρία να πάρει την εκδίκησή της βρήκε η οδοντίατρος Αννα Μάκοβιακ, όταν την επισκέφτηκε με πονόδοντο ο πρώην σύντροφός της. Τον κοίμισε και στη συνέχεια του έβγαλε όλα τα δόντια!

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες στην Πολωνία και πρωταγωνιστές του είναι ένα πρώην ζευγάρι. Πρώην γιατί ο Μάρεκ Ολζιέσκι είχε ζητήσει, πριν λίγο καιρό, από τη σύντροφό του, οδοντίατρο Αννα Μάκοβιακ να χωρίσουν, αφού στη ζωή του είχε μπει μια άλλη γυναίκα...

Τα πράγματα κυλούσαν ήρεμα τον πρώτο καιρό.Η΄ φαίνονταν να κυλούν ήρεμα. Η Μάκοβιακ μπορεί να είχε σεβαστεί την επιθυμία του συντρόφου της να χωρίσουν, ωστόσο έψαχνε έναν τρόπο να τον εκδικηθεί.

Την ευκαιρία να πάρει εκδίκηση της την έδωσε ο ίδιος ο Ολζιέσκι, όταν την επισκέφτηκε στο ιατρείο της με φριχτό πονόδοντο ζητώντας της τη βοήθειά της.

Εκείνη όχι μόνο δεν αρνήθηκε, αλλά εκμεταλλεύτηκε πέρα για πέρα την ευκαιρία που της δόθηκε... Τον κοίμισε με το πρόσχημα ότι ήταν απαραίτητο για να του φτιάξει το χαλασμένο δόντι και στη συνέχεια του αφαίρεσε ένα - ένα όλα του τα δόντια!

Μπορεί να είναι γνωστό ότι μια πληγωμένη γυναίκα μπορεί να κάνει ακραία πράγματα, ωστόσο η Μάκοβιακ φαίνεται ότι ξεπέρασε τα όρια. Τώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης τριών ετών, αφού κατηγορείται για ιατρική αμέλεια και κατάχρηση εμπιστοσύνης του ασθενή.

Για τον Ολζιέσκι, πάντως, το χτύπημα ήταν διπλό, αφού πλέον και φαφούτης είναι, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται και... μόνος, αφού τον εγκατέλειψε και η νυν σύντροφός του με τη δικαιολογία ότι δεν θέλει να είναι μαζί με έναν... ξεδοντιάρη!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...