Σάββατο 14 Απριλίου 2012

O ομογενής με τα 165 παιδιά

Παντού υπάρχει και ένας Έλληνας... Δεν είναι μύθος λοιπόν ότι το ελληνικό σπέρμα είναι δυνατό. Τρανή απόδειξη η είδηση ενός Έλληνα μετανάστη στη Αυστραλία ο οποίος είναι πατέρας τουλάχιστον 165 παιδιών!


Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Ελληνικού Κήρυκα", εφημερίδα της ομογένειας στην Αυστραλία, ο ομογενής μετανάστευσε στην χώρα της δεκαετία του '80.

Όταν ήταν νέος ο νεοφερμένος στην Αυστραλία ομογενής γινόταν δότης σπέρματος και κάθε φορά που χρειαζόταν χαρτζιλίκι πήγαινε στην Τράπεζα Σπέρματος.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα "Όλοι ήταν κατενθουσιασμένοι" και συμπληρώνει "Ο ομογενής, η Τράπεζα Σπέρματος και οι άτεκνες οικογένειες που αποκτούσαν υγιέστατα μωράκια".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η εφημερίδα έχει τις απαραίτητες αποδείξεις σύμφωνα με τις οποίες ο ομογενής έγινε πατέρας 165 παιδιών, ίσως και 200.

Ωστόσο δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι οι οι Τράπεζες Σπέρματος δέχονται κατά μέσο όρο 5-10 "καταθέσεις" από κάθε δότη αλλά ο ομογενής θεωρείται εξαιρετική περίπτωση ποιότητας σπέρματος και είχε μονιμότητα".

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...