Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Η Μάγκι Χαραλαμπίδου θα κάνει Ανάσταση και Πάσχα στην παραλία Πηλίου (βιντεο)

Η Μάγκι Χαραλαμπίδου θα κάνει Ανάσταση και Πάσχα στην παραλία Πηλίου και παράλληλα θα είναι Guest Dj στο Pepe Beach Bar που ανοίγει τις πύλες του στη μαγευτική παραλία.

 Κάθε νύχτα ξέρω ότι κυκλοφορεί εκείνη. Ως club girl, dj, παρουσιάστρια ή ραδιοφωνική παραγωγός. Οπλισμένη με γόβες στιλέτο (ιδανικές για να αναδεικνύουν την βραζιλιάνικη ανατομία της), μια φωνή που λιώνει παγόβουνα και ένα μυαλό που ξέρει πως το μόνο που έχει σημασία είναι η διάρκεια.

Γιατί αυτό που κάνει την Μάγκι να ξεχωρίζει, είναι το μυαλό της.

Αυτό που την εμπόδισε να παρασυρθεί από την παλίρροια της δημοσιότητας, που την έκανε να αρνηθεί να βγάλει στην φόρα τα της προσωπικής της ζωής (σ.σ. ιδιαίτερα μετά το διαζύγιο της από τον Γιώργο Πολυχρονίου, όταν όλα τα γκοσιπο-περιοδικά την πολιορκούσαν), που φρόντισε ώστε να μην μείνει ούτε μια μέρα χωρίς δουλειά.

Αυτό που έκανε το κορίτσι που ξεκίνησε στα 18 της το ραδιόφωνο  να μανατζάρει τόσο αποτελεσματικά την δημόσια εικόνα της, ώστε να  μας κάνει να ασχολούμαστε μαζί της αυτή την στιγμή, με τις αφίσες που διαφημίζουν τις εμφανίσεις της ως dj, ακόμα και στο μαγευτικό Πήλι.

 
To cameo της Μάγκυς από papadopoulospanos



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...