Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Η πρώτη του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων

Την πρώτη τους συνάντηση πραγματοποίησαν πρόσωπα από τον Δήμο μας, τα οποία προωθούν την δημιουργία Τ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο μας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο βουλευτής Ευβοίας του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ κος Βαγγέλης Αποστόλου καθώς και οι κ.κ. Χρήστος Μπούρας, Αναστάσιος Στεργίου, Ιωάννης Μόκας και Τριαντάφυλλος Παϊραμίδης.

Σε αυτή την πρώτη συγκέντρωση, αυτός ο πρώτος "πυρήνας" συζήτησε διάφορα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή μας, μεταξύ των οποίων το πρόβλημα του νερού, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΤΕΙ καθώς και το μεγάλο ζήτημα των υπαλλήλων ΔΗΚΕΜΕ-ΔΕΥΑΜ. Επίσης συζητήθηκε και η διαδικασία λειτουργίας της Τοπικής Οργάνωσης στα πλαίσια του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, η προσέγγιση μελών και η εγγραφή τους.

Η όλη διαδικασία από την μεριά του ΣΥΡΙΖΑ έγγυται στο γεγονός του να μπορέσει το κόμμα αυτό να λειτουργήσει σε μεγαλύτερη ευρύτητα από την οποία μέχρι σήμερα λειτουργούσε η κομματική του οργάνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που έχουμε στην διάθεσή μας, ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει πέρα από τις Νομαρχιακές οργανώσει, που έως τώρα λειτουργούσε, να λειτουργήσει και με βασικές οργανώσεις ανά Δήμο πλέον σε όλη τη χώρα.

Επίσης πληροφορίες που έχουμε στην διάθεσή μας, αναφέρουν ότι ένας εξ αυτών που προέτρεψαν για την δημιουργία Τοπικής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο μας θεωρείται και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Νίκος Χασάναδρας, ο οποίος έλειπε από την χθεσινή συνάντηση λόγω προσωπικών υποχρεώσεων. Πέραν όμως του κου Χσάνδρα, υπήρξαν και άλλοι που παρότρυναν στην δημιουργία τοπικής οργάνωσης μεταξύ των οποίων ήταν και οι τέσσερις παρευρισκόμενοι κύριοι αλλά κια άλλοι, οι οποίοι δεν παρευρέθηκαν στην πρώτη συνάντηση.

Πέρα από αυτά όμως, αποφασίστηκε η συγκεκριμένη συνάντηση να επαναληφθεί, πιθανότατα την ερχόμενη Παρασκευή, όπου όμως δεν έχει οριστεί ο χώρος, όπου θα γίνει. Ο κος Αποστόλου σε δήλωση που μας έκανε είπε ότι "οι παρευρισκόμενοι στην συνάντηση αποτελούν την μήτρα της Τοπικής Οργάνωσης". messapianews.gr
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...