Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Χοντραίνει η κόντρα Μαρκόπουλου - Θεοδώρου- Θα γίνουν σήμερα "αποκαλύψεις";

Ο Κώστας Μαρκόπουλος απειλεί να κάνει σήμερα αποκαλύψεις για τον τέως υφυπουργό του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Θεοδώρου και το τι συνδέει με την εταιρία Torcaso, τη στιγμή που ο τελευταίος τον απειλεί με αγωγή.

Ο Μαρκόπουλος, βουλευτής Ευβοίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Γραμματέας της Κ.Ο. του κόμματος, βρίσκεται και παλι στο επίκεντρο αφού ο κυριακάτικος τύπος τον φέρνει να παίρνει πρωτοβουλίες και να διαφωνεί σε σημαντικά πράγματα με το κόμμα του.

Χτες μέσα από το twitter του, μιλώντας για τον τέως υπουργό του ΠΑΣΟΚ, από την Κύμη Χ. Θεοδώρου και προαναγγέλοντας για περισσότερες αποκαλύψεις για σήμερα, Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, βάζει νέες φωτιές στο πολτικό σκηνικό.

Ο Μαρκόπουλος γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:
Με απειλεί ο τ.υφ Πασοκ. Χ. Θεοδωρου με αγωγη για τις off shore της Κυμης.Τι τον συνδέει με την Torcaso;ποιος ηταν ο διευθυντής του;Δευτέρα!


Που εχουμε ακούσει για την Τorcaso; 

Λίγο πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, η Μονή Βατοπεδίου προβαίνει σε δύο περίεργες αγορές ακινήτων.

Το ένα, βρίσκεται στην οδό Κομνά Τράκα και το άλλο στην οδό Κηφισίας 7 στην Αθήνα, όπου ανήκουν στην εταιρεία Torcaso, της οποίας ιδιοκτήτης εμφανίζεται ο κ. Νικόλαος Ζήγρας, ξάδελφος και στενός συνεργάτης του κ. Τσοχατζόπουλου. Η Torcaso έγινε γνωστή για την πώληση και ενός ακόμη ακινήτου στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου στην Πλάκα. Πρόκειται για το περίφημο ακίνητο το οποίο πούλησε στα χαρτιά σε μία άλλη offshore, από την οποία τελικώς το αγόρασε η οικογένεια Τσοχατζόπουλου.
 
Ο Θεοδώρου ανάμεσα στα άλλα αναφέρει για τον Μαρκόπουλο:

"Ο συγκεκριμένος βουλευτής,  παρά την απεριόριστη πρόσβαση που έχει σε κάθε πληροφορία για την τοπική κοινωνία και την οικονομική δραστηριότητα της Εύβοιας, με τη συμπεριφορά του αποδεικνύει ότι δεν ενδιαφέρεται για τη διαφάνεια, αλλά για την  παρουσία του στα ΜΜΕ. Γι’ αυτό, μετά από αγωγή που θα καταθέσω άμεσα εναντίον του, θα κληθεί από τη Δικαιοσύνη να αποδείξει όσα διοχέτευσε στον Τύπο, ο ίδιος και όσοι τα αναπαράγουν. Βέβαια, αυτό δεν θα είναι το μόνο θέμα για το οποίο ο κ. Μαρκόπουλος λογοδοτεί στη Δικαιοσύνη…"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...