Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΑΛΙΒΕΡΙ: Το ξέσπασμα της χαροκαμένης μάνας του 20χρονου πεζοναύτη που τον καταπλάκωσε το τανκ

Πολλά τα ερωτήματα για τον τραγικό χαμό του 20χρονου στρατιώτη. Οι μαρτυρίες των συναδέλφων του περιγράφουν τη στιγμή του δυστυχήματος, λέγοντας ότι το M 113 “έφυγε προς τα αριστερά” και χτύπησε στο τσιμεντένιο κράσπεδο, πρόσκρουση που το “οδήγησε” στην δεξιά πλευρά του δρόμου και τελικά στην θανάσιμη ανατροπή.

Τα ερωτήματα που έχουν να κάνουν με την συντήρηση των Μ 113 έχουν τεθεί . Όπως πρέπει να τεθεί και το ερώτημα για το επίπεδο της εκπαίδευσης που παρέχουμε στα νέα παιδιά που καλούνται να καταταγούν. Η επίκληση της “κακιάς ώρας” δεν μπορεί πάντα να βάζει τα αίτια κάθε τραγωδίας στο αρχείο.

Οι γονείς του άτυχου στρατιώτη που έχασε τη ζωή του όταν το M 113 που οδηγούσε ανατράπηκε, ξεσπούν και δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν το παιδί τους που τον ερχόμενο Αύγουστο θα έπαιρνε απολυτήριο.

Όλη η Ελλάδα κλαίει για τον νεαρό φαντάρο που βρήκε τραγικό θάνατο στις 5.50 τα ξημερώματα ενώ οδηγούσε το άρμα μάχης Μ 113 στο δρόμο απο Συκάμινο προς Ωρωπό. Το άρμα που οδηγούσε ο Στάθης Κρόκος ανατράπηκε, έπεσε σε χαράδρα 2 μέτρων και τον καταπλάκωσε. 



Τραγικές φιγούρες οι γονείς του 20χρονου Στάθη, ο πατέρας του Κυριάκος και η μητέρα του Νάνσυ. Ενημερώθηκαν από τον διοικητή του νεαρού φαντάρου για το γεγονός που βυθισε στη θλίψη τις Ένοπλες Δυνάμεις και κλήθηκαν στο 401 για να παραλάβουν τη σορό του παιδιού τους.

Όπως δήλωσε στο Newsit η χαροκαμένη μάνα του άτυχου πεζοναύτη, Νάνσυ Κρόκου "από το Υπουργείο δε μας έχουν ενημερώσει. Μόνο ο διοικητής του παιδιού μας ενημέρωσε ότι έγινε ατύχημα. Οδηγούσε το άρμα, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε ένα χαντάκι. Το παιδί μου ήταν φαντάρος και είχε παρουσιαστεί τον περασμένο Νοέμβριο, τώρα τον Αυγουστο θα απολυόταν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Από το Αλιβέρι είναι ο 20χρονος στρατιώτης που σκοτώθηκε μετά από ανατροπή τεθωρακισμένου οχήματος



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...