Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Δάσκαλοι και Νηπιαγωγοί Χαλκίδας "στη μάχη για την ανατροπή του μνημονίου"

Οι Δάσκαλοι και Νηπιαγωγοί της Χαλκίδας μπαίνουν "στη μάχη για την ανατροπή του μνημονίου", όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Ο Σύλλογος Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας συμμετέχει στο διήμερο κινητοποιήσεων -Δράσεων, που διοργανώνουν το Εργατικό Κέντρο και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, την Τρίτη 6 και Τετάρτη 7 Νοεμβρίου.

Την Τρίτη 6 Νοεμβρίου, στις 10 το πρωί, συμμετέχει στην κοινή συνέντευξη τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας απ’ όλα τα Πρωτοβάθμια Συνδικαλιστικά Σωματεία του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα.

Την ίδια μέρα, στις 11:30 το πρωί, συμμετέχει στην απεργιακή συγκέντρωση μπροστά από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας και πορεία διαμαρτυρίας.

Την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, στις 5 το απόγευμα συμμετέχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων, στο Σύνταγμα, προκειμένου η προσπάθεια ανατροπής της μνημονιακής πολιτικής της Τρόικας και της Κυβέρνησης να έχει, επιτέλους, θετικό αποτέλεσμα, με τη μη ψήφιση των νέων μέτρων.

Λεωφορεία θα αναχωρήσουν από την περιοχή του Βούρκου, στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης και καλούνται όλα τα μέλη του Συλλόγου να δώσουν το «παρών στη μάχη για την ανατροπή του μνημονίου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...