Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Οι εργαζόμενοι στο Δήμο σε "αγώνα επιβίωσης και αξιοπρέπειας"

Το "ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ  ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ"  σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι:

"Σήμερα στην πιο μαζική Γενική Συνέλευση που έκανε ποτέ το σωματείο μας αποφασίσαμε ομόφωνα να προχωρήσουμε στην κατάληψη όλων των εργασιακών χώρων και υπηρεσιών του Δήμου από την Δευτέρα 5/11/2012 για να εκφράσουμε αγωνιστικά και αποφασιστικά την θέληση μας να μην περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα που ισοπεδώνουν την κοινωνία και καταδικάζουν τον λαό μας στην φτώχεια και την εξαθλίωση.

Στον αγώνα αυτό καλούμε όλους, συλλογικότητες και σωματεία, εργαζόμενους , άνεργους, συνταξιούχους , επιστήμονες, αυτοδιοικητικούς, βιοτέχνες και τον εμπορικό κόσμο της πόλης.

Πιστεύουμε ότι ξεκινάμε έναν αγώνα που μπορεί να γίνει η αναμέτρηση της κοινωνίας με τους συνεταίρους της κυβέρνησης και την τρόικα.

Θέλουμε να πυροδοτήσουμε την έκρηξη που θα γκρεμίσει τους μηχανισμούς χειραγώγησης και τρομοκράτησης του λαού μας, που θα σταματήσει τους οικονομικούς δολοφόνους των λαών, τους τραπεζίτες και τους τοκογλύφους – κερδοσκόπους.

Πιστεύουμε ότι έστω και την τελευταία ώρα μπορούμε να τους σταματήσουμε.

Τα μέτρα και ο προυπολογισμός του 2013 που επιχειρούν να περάσουν από την βουλή την βδομάδα που έρχεται είναι η αναγγελία θανάτου του λαού μας , στρώνουν τον δρόμος για την κόλαση.

Δεν ζητάμε κατανόηση από τους πολίτες της Χαλκίδας, γιατί αυτήν την φορά την έχουμε.

Εκφράζεται με κάθε τρόπο σε όλες της γειτονιές της πόλης.

Ζητάμε την καθολική συμμετοχή τους στον κοινό αγώνα.

Έναν αγώνα επιβίωσης και αξιοπρέπειας.

Καλούμε στο παλλαϊκό συλλαλητήριο της τρίτης 11.00 το πρωί που θα γίνει μπροστά από το κτίριο της περιφερειακής αυτοδιοίκησης και οργανώνεται από το εργατικό κέντρο και τα σωματεία.

Την Τετάρτη στις 4.00 το απόγευμα θα φύγουμε από τον βούρκο για να κατέβουμε στο Σύνταγμα.


Στο μέγαρο “ Κότσικα” θα λειτουργεί για οποιαδήποτε ανάγκη γραφείο τύπου και επικοινωνίας όλες τις μέρες.

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΘΕΑΤΩΝ
Η ΕΜΕΙΣ Η ΑΥΤΟΙ
ΛΑΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...