Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Ποιες επιχειρήσεις της Εύβοιας έγιναν... Παριζιάνικες!

Το Επιμελητήριο Εύβοιας συμμετείχε με περίπτερο Ευβοϊκών επιχειρήσεων-μελών του στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων Ποτών SIAL 2012 που έγινε στο Παρίσι από 21-25 Οκτωβρίου 2012. Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις τροφίμων παγκόσμια.

Η όλη συμμετοχή του Επιμελητηρίου Εύβοιας, η άρτια οργάνωση και παρουσίαση του περίπτερου στέφθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα εκατοντάδων επισκεπτών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν τα προϊόντα των ευβοϊκών επιχειρήσεων, γνωρίζοντας τα και αναγνωρίζοντας την ποιότητα και την αξία τους.

Σημαντικές ήταν οι επιχειρηματικές επαφές και οι συναλλαγές που φάνηκαν να πραγματοποιήθηκαν στην διάρκεια της έκθεσης μεταξύ των εκθετών μας και των ενδιαφερόμενων επιχειρηματιών, αφού παρουσιάστηκε ενδιαφέρον και επισκεψιμότητα από μεγάλα δίκτυα διανομών και επαγγελματίες από πολλές χώρες.

Οι ευβοϊκές επιχειρήσεις-μέλη μας που συμμετείχαν και πρόβαλλαν τα προϊόντα τους μέσα από το περίπτερο του Eπιμελητηρίου ήταν οι:
ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ ΑΕ με ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΥΚΟΣ με ΚΡΑΣΙ
ΑΡΕΘΟΥΣΑ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΕΡΗΣ με ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΤΖΙΒΑΝΗΣ ΑΕ με ΚΡΑΣΙ
ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΖΥΜΗ ΑΛΙΜΠΙΝΙΣΗΣ ΑΕ με ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ-ΚΟΛΟΥΡΑΚΙΑ
ΒΟΙΝΟΒΑ - ΓΚΙΚΑΣ ΟΕ με ΜΕΛΙ-ΓΥΡΗ - Β. ΠΟΛΤΟ-ΛΑΔΙ-ΣΥΚΑ
ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ με ΑΛΙΠΑΣΤΑ
ATTIKA OLIVE OIL EXPORD LTD με ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
AGROFOODS PACKAGING ΕΠΕ με ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ με ΚΡΑΣΙ
ALMANDA Α Ε - ΙΩΑΝΝΗΣ Χ.ΜΑΓΚΟΥΤΑΣ με ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΩΠΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ

Στόχος του Επιμελητηρίου Εύβοιας είναι, μέσα από τέτοιες ενέργειες, να συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου, δίνοντας την ευκαιρία στις επιχειρήσεις του νομού μας να ανοίξουν δίαυλους επικοινωνίας με σημαντικές αγορές, νέους αγοραστές, κλαδικούς φορείς και επαγγελματίες.

Προσδοκά κυρίως να συμβάλει στην ισχυροποίηση της ταυτότητας των Ευβοϊκών επιχειρήσεων, στην υλοποίηση των σύγχρονων επιχειρηματικών τους στόχων, στην ανάδειξη της ποιότητας των προϊόντων τους και στην αύξηση των εξαγωγών τους. Από πλευράς Επιμελητηρίου συμμετείχαν ο κ. Γιάννης Γεροντίτης εκπρόσωπος από την Διοίκηση και από την Υπηρεσία ο κ. Χρήστος Μουτουσίδης, προκειμένου να συντονίζουν και να στηρίζουν την όλη συμμετοχή.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...